Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

CPV?

 
Reitings 87
Reģ: 06.04.2020
Sveikas!
Ķeršos pie lietas - aizdomīgu analīžu dēļ, šodien paņēma papildanalīzes, lai konkrēti zinātu vai esmu dabūjusi cilvēka papiloma vīrusu, kura dažas formas ir galvenais izraisītājs dzemdes kakla vēzim.
Analīžu rezultāti būs tikai nākamnedēļ gatavi un tad arī vizīte pie ārsta ar rīcībasplānu atkarībā no saņemtā rezultāta. Bet lieta tāda, ka jau netieku vaļā no domām - ja nu tomēr tās analīzes pozitīvas... Protams, ceru uz negatīvām un ka tas ir tikai kāds viegls iekaisums vai kaut kas tamlīdzīgs.
Nezinu, ko sagaidu no komentāriem, ja jums tādi ir, laikam jau tikai kādu "piece of mind", jo rezultātu jau vēl nav, vēl uztraukumam nav pamata... Vai jums ir bijusi līdzīga situācija, kas jums palīdz nesajukt prātā līdz ir zināmi galējie analīžu rezultāti?
30.09.2020 21:05 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Iegooglē cik daudz ir cpv veidi. Katrā seksuāli aktīva sieviete ir dzīves laika saskārusies ar kādu no cpv veidiem. Ar pārsvarā visiem organisms tiek galā pats?
Analīzes uz ko? Pārbaudīs vai tev nav kāds no tiem cpv veidiem kuri var izraisīt vēzi? Un ja būs tad ko darīsi? Griezīs ārā dzemdi uzreiz?
Es īsti laikam nesaprotu situāciju. Tev ir kādi izdalījumi un tāpēc nosūtīja uz analīzēm? Un nevar atrast iemeslu tāpēc pārbauda uz Cpv?
30.09.2020 21:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits