Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atsauksmes par ZigZag Factory produkciju

 
Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Skatos, ka soctīklu bildēs ir daudz, noteikti kādai ir lietošanā. Tās, kam ir jebkas no viņu auduma - padalieties, kā ir? Man interesē ikdienas lietošanai, ne fotosesijai. Izskatās smuki, bet man bail, vai nav šausmīgi burzīgi. Atsauksmes nav pieejamas pārāk daudzas un dažās no tām ir, ka ļoti burzās.
Piemēram, šajā bildē, manuprāt, violetais izskatās ļoti slikti - https://www.instagram.com/p/BldXiHSDRLb/ Pārsvarā fotosesiju bildēs izskatās labi, bet varbūt tur speciāli izgludināti.
Viss, kas man no tāda lētā gala nosacīti zīdīgā materiāla ir bijis (neatšķiru precīzi kā tos audumus sauc, bet gan jau domu sapratāt) - kaut kādas Reserved pidžamas zem 20 eur utml., pirms 20 gadiem centrāltirgū pirkts halāts - pilnīgi nekas nav burzījies. Tāpēc nesaprotu, ja jau viņiem kaut kāds speciāli izvēlētais audums, vai varētu būt tik traki.
Es neatrodu neko līdzīgu šim uzņēmumam. Vai zināt vēl kādu citu? Interesē lai ir no tāda "zīdīgā" materiāla, ar mežģīnēm un iespēju pasūtīt sev vajadzīgo garumu un cenu kategorijā līdz kādiem 100 eur.
19.09.2020 12:16 |
 
Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits