Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Avārijas brigādes parks

 
Reitings 1272
Reģ: 13.04.2020
Sveiki! Ir kādi ieteikumi dodoties uz turieni? Kā ar kafejnīcu kas ir uz vietas, vai ir ko kārtīgi uzēst vai labāk ņemt ko līdzi? Vai var staigāt uz mašīnu, vai tik kā ieej tā vairs ārā nevar? Vai būtu interesanti lielākiem bērniem 10+? Vēl kādas svarīgas lietas ko zināt? Paldies,jauku dienu! ?
24.08.2020 12:51 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
Biju, ja pareizi atceros, pirms 2 gadiem vasaras sākumā. Mums nekādu problēmu nebija ar iešanu ārā/iekšā. Visiem bija tādas aprocītes uz rokām iedotas.
Kafejnīca - 50/50. Varbūt kas mainījies divu gadu laikā, bet mūsu porcijas bija aukstas un biju priecīga, ka man ir paņemts somiņā līdzi kāds našķis. Brīvi vari iet pa parku un iekost jebkurā brīdī savus līdzpaņemtos gardumus.
Teikšu, ka man kā pieaugušam cilvēkam bija interesanti. Domāju, ka arī desmitgadīgiem būs, ja nu vienīgi vaboles/dinozauri nav viņu lieta, kas patīk.
Noteikti ņemiet līdzi ūdeni, jo tur praktiski nekur nav kur paslēpties no saules svelmes. Mums bija diezgan traka saule dienā, kad bijām un daži sīkie pat noķēra ģīboni. Tur ir arī atrakciju parks (karuseļi, mašīnītes, utt), ja nemaldos, iekļauts cenā, bet ja brauciet - pazvaniet un pārjautājiet šo Info.
24.08.2020 17:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits