Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai drīkst šefam teikt nē?

 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Laba diena!
Tad nu tā. Kādu laiku strādāju jau ar tehniskajām iekārtām ražošanas sfērā.
Reāli ir tā. Savā nodaļā esmu vienīgā sieviete, kas strādā ar tehniku. Visas pārējās izvēlas darbus, kas ir piemērotas sievietēm.
Man šīs sieviešu pozīcijas nepatīk, jo esmu ļoti ambicioza.
Iepriekšējo darbu zaudēju tieši dēļ šī paša iemesla, jo priekšnieks neļāva attīstīties. Sameloja man, ja nostrādāšu "sieviešu" pozīciju, tikšu pie lielā aparāta. Bet mani piečakarēja. Un es aizgāju prom.
Tagad esmu tikusi citā uzņēmumā. Pirmajā dienā mani gribēja ielikt sieviešu pozīcijā, bet es uzreiz sapratu, kur es gribu būt. Tad nu vadība mani ielika tur kur es gribēju.
Parakstot līgumu esmu parakstījusi, ka strādāju ar noteiktu tehnoloģisko iekārtu, taču izlasot līgumu no burta līdz burtam, konstatēju, ka priekšniecībai ir tiesības mainīt darbinieka pozīciju pēc paša ieskatiem.
Tagad es reāli no tā baidos. Tādi aparāti pie kura es strādāju ir divi. Kopā ar pārinieku. Pie manējā viss kārtībā, pie otra notiek kiš miš. Ja viens čalis izdomās atnākt atpakaļ uz veco pozīciju, (šobrīd laikam aizvieto) noteikti es zaudēšu savu vietu, jo būs viens lieks cilvēks.
Reāli man ir ārprātīgi liela motivācija strādāt ar iekārtām. To arī viens no vadītājiem pamanīja un nosauca mani par centīgu, jo neviena kas nāk neizvēlas šādas pozīcijas.
Es labāk tad meklēju darbu citur, nekā eju uz sieviešu stūriem.
Ja nu gadījumā pienāks šāda diena, ja nu es izrādīšos liekā, kā atrisināt šo situāciju? Citur man nav motivācijas strādāt, kā tikai ar iekārtām.
Es taču nevaru šefam pateikt nē es tur nestrādāšu tajā pozīcijā, gribu tikai iekārtas. Jo tas traucētu veiksmīgam dienas plāna ražojuma. Ko jūs domājiet? Kā atrisināt? Varbūt šeit ir kāds uzņēmuma priekšnieks, un ko jūs darītu situācijā , ja darbiniekam ir motivācija un atdeve strādāt tikai ar iekārtām?
25.07.2020 17:28 |
 
10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Tā arī izskaidrotu vadītājam, kā patīk tāds darbs, katrs normāls vadītājs grib, lai viņu darbiniekiem patīk tas ko viņš dara un jūtas labi savā darba vietā.
25.07.2020 17:36 |
 
10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka iepriekšējā darba pieredze ir ietekmējusi Tavas domas. Ej un sevi vēl vairāk pierādi! Tevi taču novērtē. Tavas uzmācīgās domas Tev kārtīgi čakarē prātu.
25.07.2020 18:20 |
 
10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Beidz savā galvā veidot vēl nenotikušus scenārijus. Lai iepriekšējā darba pieredze paliek pagātnei ?
25.07.2020 18:23 |
 
Reitings 1379
Reģ: 19.05.2016
Es nezinu par kādām tieši iekārtām Tu runā, bet es arī strādāju ražošanā pie iekārtas un esmu maziņa un tieviņa un mums ir bijušas darbā diskusijas un kašķi par sievietēm pie iekārtām, BET neviens nestrīdās kad ir rezultāti. Es ražoju ātrāk un vairāk nekā daudzi čaļi un nevienam neienāk prātā apšaubīt manas spējas.
26.07.2020 14:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)