Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

EKA un citas skolas

 
Reitings 1
Reģ: 04.01.2018
Sveiki!
Vēlējos dzirdēt atsauksmes par Ekonomikas un Kultūras augstskolu. Visas atsaukmes, kuras var atrast internetā, ir 4, 5 un pat 8 gadus vecas un godīgi sakot, nav arī tās pašas labākās. ? Ir cerība, ka varbūt kaut kas ir mainījies? ? Varbūt kāds tagad tur mācās? Kādi tur ir skolotāji? Kāds stundu saraksts? Vispār kopumā par skolu vēlētos dzirdēt.
Tur vēlos mācīties grāmatvedību vai biznesa ekonomiku.
Ja ne šī augstskola, tad varbūt var ieteikt, kur būtu labāk mācīties (tieši ar finansēm, ekonomiku saistītās programmas)?
Paldies jau iepriekš! ?☺
16.07.2020 11:41 |
 
Reitings 46
Reģ: 04.08.2016
Divus gadus pēc kārtas skolu izstādēs runājos ar šīs skolas pārstāvjiem un abus gadus man esošās studentes teica, ka tur studē tikai dēļ studentu pašpārvaldes. Tā tur esot lieliska un visas tur rīkotās aktivitātes ir šīs augstskolas vērtas. Bet par studijām jāmaksā un studiju kvalitāte ir ok, nekas īpašs.
Es iesaku ekonomiku studēt LU BVEF. Ne mirkli nenožēloju. Lielākā daļa pasniedzēju ir gados jauni, mācību grāmatas ir ļoti maz, stāsta aktuālu un noderīgu informāciju. Ir iespēja studēt budžetā un dabūt stipendiju.
16.07.2020 13:16 |
 
Reitings 280
Reģ: 21.11.2013
Pati šobrīd studēju EKA (e-studiju formā Vadības zinības).
Programma man pašai patīk, kā arī studiju forma strādājošam studentam ir izcila. Nemācēšu teikt kā ir studēt klātienē. Taču kopumā atsauksmes no mana kursa studentiem ir ok.
Protams, e-studijas ir mazliet savādākas, lielākoties viss ir jāmācās pašam, taču forši, ka regulāri notiek video lekcijas. Teikšu, ka pasniedzēji ir diezgan prasīgi, taču viss ir izdarāms.
Ja ir vēl kādi jautājumi - uzraksti man privāti!
16.07.2020 15:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits