Man ar ēdienu vienmēr bijušas sarežģītas, pat teiktu neveselīgas attiecības. No pusaudžu gadiem, kad praktiski neēdu, līdz šīm brīdim, kad riju visu pēc kārtas.
Ik pa laikam aizdomājos, cik bieži un daudz dienā ēd cilvēks-parastais, kam attiecības ar ēdienu ir veselīgas. Vai jūs spējat apstāties, kad ēdat, ko ļoti garšīgu? Vai vispār domājat, ko liekat mutē? Un ko vispār ikdienā ēdat?
Es šobrīd esmu iestrēgusi ''rīšanas fāzē'' un dienu varu sākt ar 3 tostermaizēm, pēc pāris stundām turpināt ar saldējumu, pusdienās apēst rauga pankūkas, un pa vidam vēl kādu konfekti. Un es neesmu slaidais tips. Neizplūst palīdz sportošana. Bet esmu sākusi apsvērt šādu ēšanu sākat ''ārstēt'' ar mindset kā cilvēkam, kas sirgst ar atkarībām, jo šobrīd ēdiens tiešām ir kā atkarība.