Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kas tas bija?

 
Reitings 1064
Reģ: 15.06.2016
Man šodien piezvanīja un pajautāja vai es kādreiz esmu ņēmis kaut kādus kredītus. Es pastāstīju, ka jā, bija tāda lieta. Esot vienreiz ņēmis ātro kredītu, kuru joprojām izmaksāju. Man teica, ka tai firmai, kur es ņemu aizdevumu, ir baigi liels procents (kaut kur ap 50% gadā un katru mēnesi tas parāds aug pa 10-15%). It kā viņiem ir taisnība, jo tiešam, katru mēnesi no tiem simts eiro, ko es maksāju – 90 paņem procenti. Man pateica, ka ar šo iestādi es pārmaksāšu četrus tūkstošus. Bet ja es uztaisīšu pieteikumu viņu kaut kādā tur kredītbankā, tad es varēšu maksāt tikai 25-27% nevis 50%, ko es tagad maksāju.

Jautājums:
kas tas vispār ir? Kā jūs jau sapratāt, es katru mēnesi izmaksāju naudiņu ātro kredītu iestādei, kur esmu paņēmis aizdevumu. Kā es varu šo kredītu izmaksāt citai iestādei??? ?

Ja es, piemēram, aizņemos naudu no Pētera, man taču ir nepieciešams to pāradu adot Pēterim nevis Jānim? Kā tas var būt, ka es aizņemu naudu no vienas firmas, bet maksāšu otrai? Tas ir pirmais.

Un otrais ir tas:
kāds labums vai kāda izdevība ir kompānijai no kuras es aizņemos naudu, lai es tagad to izmaksātu kaut kādai kreisajai kredītu bankai, kur man būs mazāka procentu likme? Tie pirmie, no kuriem es sākotnēji aizņemos naudu, taču zaudēs peļņā ?
28.04.2020 22:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits