Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Slepena komunicēšana ar bijušajiem

 
Reitings 8
Reģ: 22.03.2020
Sveiki!
Uzzināju, ka sieva slepus sazinās ar bijušo seksa partneri. Pamanīju saraksti, kur viņš vēlas viņai uzzvanīt, bet sieva saka ka šobrīd nevar runāt, lai zvana rīt(kad esmu darbā). Sāku vairāk pievērst uzmanību sievas rīcibai, un atklājās ka kopdzives laikā fb saradušies daudz man nepazīstamu vīrieši. Atradu saraksti ar vēl kādu bijušo, kur viņa raksta pirmā un dalās patīkamās atmiņās. Daudziem bijušajiem seko līdz un regulāri ielaiko viņu bildes. Tad atklājās, ka darbā plijās kāds virsū kurš nepatīk, ilglaicīgi gājis pie viņas izdomājot dažadus iemeslus un tērzējis. Tad atklājās, ka slepus bijusi klubiņā un piedzērusies. Man tas viss bija pārsteigums, 3 gadus vēl pēc dzemdībām negribēja seksu un vīrieši vispār neinteresē. Mēginot noskaidrot situāciju, sāka maldināt ka tie ir labi draugi vai paziņas, teikto pārbaudot nepārtraukt atdūros ar pretrunām. Zinu, ka sieva ir vairākkart krāpusi iepriekšējo vīru, jo uzskatīja ka viņš pret viņu slikti izturās. Iepriekšējo attiecību laikā tikusies ar citiem. Ielaidusies romānos ar precētiem vīriem. Tagad esot mainijusies. Komunikāciju ar bijušajiem sieva uzskata par normu, un mani par nepamatoti greizsirdīgu. Man īsti nav pieņemama tāda slepšana un kontaktu uzturēšana, savu rīcību nespēj izskaidrot, tā tēma viņu kaitina. Kā jūs vērtējat vai sievas rīcība ir korekta un kādi varētu būt iemesli? Vai tas nav pietiekošs pamats satraukties?
22.03.2020 05:14 |
 
Reitings 1071
Reģ: 22.07.2014
Man personīgi liekas, ka cilvēki reti mainās, ja krāpšana ir asinīs, tad ar varbūtību kādreiz atkārtosies.. varbūt tā viņa ķer to adrenalīnu, jūtas iekārota un gribēta, jo kaut kas ğimenes dzīvē trūkst (pieradums, vēl kaut kas, varu tikai minēt - tu zini labāk)?
.
Es gan šādu rīcību neattaisnoju, uzskatu, ka jārunā ar viņu tieši un jāuzzina iemesli KĀPĒC viņa tā dara.
22.03.2020 06:51 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Pirmais red flag
ka sieva ir vairākkart krāpusi iepriekšējo vīru, jo
. Ja slikti izturas tad ir jāpamet nevis jākrāpj. Nu kas pēc viņas domām bija slikti izturas?
Manuprāt, ir pamats uztraukties. Palika garlaicīgi attiecībās un tagad sāk ķeksēt iemeslus lai pamestu. Varbūt viņa tā izturas, jo pati ir gļēvule, nespēj pateikt ka attiecības nevēlas būt. Tā teikt meklē ieganstu lai pataisītu tevi par slikto un sāktu krāpt tā pat kā iepriekšējos vīru. Un tad nākamajam vīrietim teiktu cik slikts tu esi un bija jākrāpj-attaisnotu savu rīcību.
22.03.2020 06:57 |
 
Reitings 8
Reģ: 22.03.2020
Mēs situāciju izrunājām, sapratām ka attiecības bija apaugušas ar putekļiem, viens pret otru slikti izturējāmies. Es spētu piedot arī krāpšanu, jo apzinos ka nebiju perfekts. Vienīgi nejūtu atklātumu un nespēju atgūt uzticību. Neko nespēj izskaidrot, jutusies bijušajam parādā, sarakste bija bez nodoma, bija aizmirsusi. Atradu caur viņas fb profilu iepazīšanās saitā MeetMe, ielikta viņas bilde, kādu iepriekš nebiju redzējis, draugos ari bijušais. Skaidrojums- neko nezinot, saitā nav reģistrējusies, vrb netīšām ko saspaidījusi, hakeri vainīgi, kaut kas sinhronizējies ar fb. Tad viņai atnāk kāds klients ko apjautāties, bet viņa iepazīstas un kontaktos ierakata telefonu. Nesaprotu naiva un stulba vai izliekas. Brīžiem liekas, ka profesionāla mele.
22.03.2020 07:17 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
tradu caur viņas fb profilu iepazīšanās saitā MeetMe, ielikta viņas bilde, kādu iepriekš nebiju redzējis, draugos ari bijušais. Skaidrojums- neko nezinot, saitā nav reģistrējusies, vrb netīšām ko saspaidījusi, hakeri vainīgi, kaut kas sinhronizējies ar fb.

mhm hakeri. :D oij kā čakarē un dirš acīs skatīdamies. Kuram hakerim interesē veidot iepazīšanās portālā profilu ar citām bildēm kā soc.tīklos. Hakeri zog naudu un paroles nevis taisa fake profilus.
Es spētu piedot arī krāpšanu, jo apzinos ka nebiju perfekts.

Nevaig piedod krāpšanu. Ja sevi uzskati par pēdējo lupatu un kājslauķi tad jā...
22.03.2020 08:20 |
 
Reitings 25
Reģ: 17.04.2019
Trollis
22.03.2020 09:26 |
 
Reitings 1
Reģ: 22.03.2020
Vai var gadīties, ka nestāsti visu līdz galam, tikai sev ērto informāciju?
Vai var gadīties, ka pats smagi esi grēkojis attiecības?
Vienmēr esmu brīnījusies par cilvēkiem, kas dala padomus pa labi un kreisi zinot tikai vienas puses versiju!? Vai Jūs, foruma biedri, uzņematies atbildību par saviem padomiem gadījumā, ja nestabilaks cilvēks tos ņems par pilnu un rīkosies tā, kā "teica forumā"?
Es esmu tā "krāpniece" sieva. Ieraudzīju šo diskusiju, jo vīrs man atsūtīja liku.
Rūgtā patiesība ir tāda, ka viņš mani sistemātiski ir krāpis ar vairākām sievietēm daudzu gadu garumā. Attiecības apmeklējis darba pasākumus, lietojis alkoholu, spēlējis azartspēles un darījis visu kas ienāk prātā. Vienmēr esmu viņam ļāvusi (par citām sievietēm uzzināju tikai nesen)
Fiziski vīru neesmu kāpusi visā, vairāk kā 10 gadu kopdzīves laikā (precējušies esam 5 gadus) Jā, man bija virtuālā dzīve, kā Jums šeit un citos formos. Gribēju ar kādu papļāpāt , būt svarīga, saņemt uzmanību. BET nekad, publiski nevienā brīdī neesmu teikusi nevienu slitku vārdu par savu dzīves biedru vai apspriedusi mūsu problēmas. Šī ir pirmā reize!
Nekad neesmu gribējusi satikties ar bijušajiem vai uzsākt slepenas attiecības. Mana rīcība, pat tikai komunicējot bija ļoti neapdomīga, atzīstu savas kļūdas, jo neaptvēru kādas tam būs sekas un ka otram tomēr nav vienalga...
. Bilžu vai ierakstu laikošana, viņa prāt arī ir krāpšana (augstāk viņš minēja manu bijušo partneri, kuru nessmu satikusi vairāk kā 15 gadus). Visu kopdzīves laiku es vīram (maigi izsakoties) biju pie kājas. Viņam bija vienalga kā es jūtos, vienalga ar ko es runāju, vienalga mans darbs, vienalga mans brīvais laiks. Vajadzēja rēķināties tikai ar viņu vai ar bērnu. Vienīgais ārpus mājas gājiens bija, ka atklātības uzplūdā izstāstīju, ka attiecību sākumā aizbraucu ar draudzeni uz klubu piedzerties (tas pat nebija mūsu laulības laikā)
Nemitīgi ložņā pa manu profilu, epastu. Devu paroles, lai skatās, jo man nebija ko slēpt. Atklāti izstāstīju par visām manam iepriekšējām attiecībām, kuras viņš tagad izmanto pret mani apgalvojot, ka cilvēki nemainās! Lika izdzēst visus vīriešus no sava draugu loka. Es to izdarīju. Bet ar vien viņš atrod ko jaunu par ko man pārmest. Tanī pat laikā saka, ka tie nav pārmetumi,bet nepārtraukti bāž acīs (ex vīru, piemēram, kuru krapu vienu reizi laikā, kad attiecības jau bija nolemtas beigāsm un ex vīrs bija aizskrējis pie kārtējās mīļākās. Viņš bija alkoholiķis un ģimene bija fiziska vardarbība) Mans vīrs to zin, jo biju atklāta, bet domā, ka es neesmu mainijusies un darīšu arī tagad. Visa mana atklātība man dara ļaunumu, ne labumu un viņu tracina, ja par to atgādinu.
Mans darbs saistīts ar klientu apkalpošanu. Dažkārt atnāk kāds vīrietis, kuru vārdus pierakstu telefonā, ka klientus. Tā arī ir slepena krāpšana, viņa prāt.
Nemitīgi aicinu apmeklēt pāru terapijas, jo saprotu, ka paši netiksim galā. Viņš piekrīt, tad nākamajā dienā pārdomā, jo psihologs neko jaunu nepateiks un viņš uzskata, ka ir gudrāks par psihologiem.
Ģimene es esmu tā, kas pārsvarā pavada laiku ar bērnu, cenšos strādāt un pelnīt. Kad bērns nav dārziņā (šinī karantīnas laikā) uz darbu drīkstu iet tikai noteiktas stundas, piemēram 2 vai 3, citādi mājas ir skandāls!
Strīdamies jau pusotru mēnesi. Salabstam, sarunājām kā turpmāk dzīvosim, ko nedarīsim, ka necilasim pagātni, nebazisim acis bijušos un bijušās, bet sākas viss no jauna! Strīdā Vīrs atkal pēkšņi maina domas, darīs ko gribēs, un es dusmās viņu nosaucu par neadekvātu, jo nespēju izsekot līdz viņa domu lidojumam. Tas viņu tik ļoti aizvaino, ka es atkal esmu sliktā. Raudāt nedrīkstu, jo tā ir ieželināšana, pārdzīvot nedrīkstu, jo man jau nav par ko, stāstīt par bērnu vai sūtīt bildes ar bērnu es nedrīkstu, jo tā ir "acu aizmālēšana un slēpšanās aiz bērna muguras "
Mēs abi rīkojamies nepareizi un mūsu attiecības bija samērā neitrālas. Mierīga līdzās pastāvēšana,centāmies nestrīdēties bieži , šis ir pirmais, nopietnais strīds. Jo viss jau , patiesībā bija totāli aizlaists!
Kādu padomu Tu gaidi, ja pats nestāsti patieso situāciju un neesi bijis godīgs ne pret mani, ne šo auditoriju ? Psihologam ar neteiksi neko, tik sev ērto informāciju ? Tad esi atklāts līdz galam!?
Vai tiešām viss ir bijis tik slikti? Ziniet, nav, ir labie brīži dēļ kuriem vērts cīnīties, tikai patreizējā situācijā nezinu kā. es ļoti mīlu savu vīru, neskatoties ne uz ko, bet viņš man netic, saka, ka meloju un pielienu.. Tas ļoti sāpina. Ļoti!
Kā būs laiks rādīs..!
Katrā ziņā, attiecības ir ļoti sarežģītas!
Es no šīs diskusijas negaidu neko, izteicu savu viedokli!
Pateicos visiem par uzklausīšanu!
Sieva
22.03.2020 11:38 |
 
Reitings 25
Reģ: 17.04.2019
?? trollis!
22.03.2020 11:55 |
 
10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Tak risiniet savas attiecības savā starpā ne forumā, tas nav nekāds čats..
22.03.2020 12:00 |
 
Reitings 8
Reģ: 22.03.2020
Jaukā sieva aizmirsa izstāstīt, ka krāpšanas visus gadījumus atklāju pats. Gadiem nebija normāla seksa, viss ar pierunāšanu, seksā pazemošana- neaiztiec mani, lien ātrāk virsū un viss man tāpat nekāda prieka. Komunikācija nebija, sēdēja netā un tīksmoja par citiem. Jā man bija grūti, mājas jutos vientuļi, kad otrs blakus svešinieks, neesmu teicis kabiju perfekts. Sievas morāle tik augsta, ka viņa bija gatava strādat sex video chatā, kur izbrāķēja.
22.03.2020 12:03 |
 
Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Miks @ 22.03.2020 12:03
Jaukā sieva aizmirsa izstāstīt, ka krāpšanas visus gadījumus atklāju pats. Gadiem nebija normāla seksa, viss ar pierunāšanu, seksā pazemošana- neaiztiec mani, lien ātrāk virsū un viss man tāpat nekāda prieka. Komunikācija nebija, sēdēja netā un tīksmoja par citiem. Jā man bija grūti, mājas jutos vientuļi, kad otrs blakus svešinieks, neesmu teicis kabiju perfekts. Sievas morāle tik augsta, ka viņa bija gatava strādat sex video chatā, kur izbrāķēja.

Tak nevienam neinteresē
22.03.2020 12:10 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Kādam dēļ ārkārtas stāvokļa un izolācijas jumts brauc. Dailes teātris šobrīd piedāvā izrādes skatīties internetā. Var lasīt grāmatas, var skatīties filmas un ir vēl daudz iespēju kaut vai virtuāli apskatīt muzeju. Vai tiešām tik garlaicīgi ka anonīmi jāiztirzā attiecības? Labi vēl ka nav kā Misānes gadījumā kur šķiršanās kļuva publiska, starptautiska ar krimināliem elementiem.
22.03.2020 13:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits