Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mistiskā!

 
Reitings 40
Reģ: 11.01.2020
Izdomāju izveidot vēl nebijušu tēmu,vismaz tādu atrast šeit nevar. Tātad,man ļoti patīk skatīties seriālus,filmas par mistiku. Šobrīd esmu aizrāvusies ar seriālu: Project Blue Book. Seriāls ir balstīt uz patiesiem notikumiem par NLO. Protams uzreiz man galvā radās domās,vai vispār NLO eksistē? Es domāju,ka jūs katrā arī esat dzirdējusi kādu stāstu par NLO. Tāpēc gribētu dzirdēt jūsu pieredzi,domās par šo tēmu. Vai,vispār par kādu mistisku notikumi!?
05.02.2020 10:10 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Jautājums ko tu domā ar NLO? mazos zaļos cilvēciņus, kur brauc uz zemi,nolaupa cilvēkus? Vai ari planētu uz kuras ir dzīvības formas līdzīgas cilvēkiem?
Manuprāt pastāv tāda planēta kur dzīvo radības līdzīgas mums. Kosmoss ir liels un neizpētīts un zinātnieki, saka ka ir līdzīgas saules sistēmas mūsu. Ja arī viņi eksistē un? Ko mums tagad darīt? Mēģināt sazināties?:D Nedomāju ka viņi saprastu.
Ja arī ir zaļie cilvēki kuri brauc uz Zemi mūs nolaupīt un eksperimentēt, tad mēs tur neko nevaram darīt un viņu tehnoloģijas ir daudz augstākā līmenī un ja mēs arī gribētu cīnīties tad zaudētu :D
Cilvēkiem patīk visādas mistikas, jo citādāk dzīve ir garlaicīga.:D
05.02.2020 11:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits