Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sejas kopšana

 
Reitings 234
Reģ: 16.08.2017
Sveikas meitenes!
Kā Jus kopjat savu sejas ādu?
Šobrīd sāku ieripot 25 gados, bet par sejas ādu tiešām zinu ļoti maz.
Lietoju ikdienā kosmētiku (katru vakaru notīru kosmētiku), bet notušēt nepilnības man liekas arī nav īsti veselīgi.
Arī krēmu izvēle veikalos ir milzīga, bet tas, kas dārgs ir tik labs...
Vai man noderētu iet pie kosmetologa?
04.02.2020 11:46 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Cik dzirdēts- kas par daudz, tas par skādi?
Viss atkarīgs, kāda ir tava sejas āda, kas tai prasās?
Man nav īpaši problemātiska vai jūtīga āda. Vienīgā problēma ir sejas taukainība T zonā, kur līdz ar to šad tad mēdz uzmesties kāda pumpiņa(kas pārsvarā ir hormonālā, pirms mēnešreizēm) un minimāls apsārtums uz vaigiem tuvāk degunam.
Es personīgi vakarā (ja esmu lietojusi kosmētiku), tad notīru to ar micelāro želeju,
tad, ejot dušā, nomazgāju seju ar sejas mazgāšanas līdzekli un tad kādu nakts krēmu (uz šo brīdi uz nakti lieku nevis sejas krēmu, bet gan The Ordinary 100% Rose Hip Seed Oil jeb Mežrozīšu sēklu eļļu. Lietoju tikai kādu nedēļu. Pagaidām ļoti patīk. Efekts jūtams....un redzams)
Un no rīta nomazgāju seju ar aukstu ūdeni un uzlieku dienas krēmu ar SPF.
04.02.2020 11:58 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ja ir ādas problēmas vajag iet pie kosmetologa, ja nav tad vienkārši jāizvēlas kosmetikas noņēmējs, krēmi utt. kas atbilst tavam ādas tipam. Paņem veikalā vai aptiekā paraudziņus, patestē kas tev vislabāk patīk.
Man kosmētiķe iesaka aptiekas produkciju, viņasprāt uzticamāka, nekā Douglas, Drogu uc. veikalu ?
04.02.2020 11:59 |
 
Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
watchingandtalking @ 04.02.2020 11:59
Ja ir ādas problēmas vajag iet pie kosmetologa, ja nav tad vienkārši jāizvēlas kosmetikas noņēmējs, krēmi utt. kas atbilst tavam ādas tipam. Paņem veikalā vai aptiekā paraudziņus, patestē kas tev vislabāk patīk.
Man kosmētiķe iesaka aptiekas produkciju, viņasprāt uzticamāka, nekā Douglas, Drogu uc. veikalu ?

Piekritīšu šim, sejas kopšanas līdzekļus vislabāk izvēlēties aptiekā, es vēl lietoju arī doctor babor sejas līdzekļus, tur ir iespēja arī aiziet pie kosmetologa, ļoti zinoši cilvēki. Nav lēts prieks, bet vismaz nesačakarēsi seju un produkti tiešam kvalitatīvi.
04.02.2020 13:15 |
 
Reitings 17
Reģ: 19.01.2020
Seju vajag kopt jau no agras jaunības,lai saglabātu tās skaistumu un veselīgu izskatu. Pati lietoju micelāro ūdeni 2x dienā,no rīta un vakarā,ja esmu lietojusi kosmētiku nomazgāju ar attīrošo želeju un tad uzklāju mitrinošo krēmu. Taisu arī maskas sejai 2x nedēļā. Un par kosmetologu, pati vēl neesmu bijusi,bet ir doma aiziet jo ir tumši loki zem acīm.
04.02.2020 14:35 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Es esmu par Skandināvu ražotājiem sejas kopšanas produktiem, jo viņiem ir augstas prasības sastāva ziņā. Acu krēms, sejas krēms tiešām dod acīmredzamu efektu. Respektīvi, ikdienā, skatoties spogulī, redzi, cik seja kļuvusi vitalizēta un svaiga, nevis kā pēc lētajiem vai neadekvāti pārcenotajiem Douglas produktiem - diez šis man palīdz vai nepalīdz, varbūt jāpagaida daži mēneši ? Protams, jāpasūta interneta veikalos.
04.02.2020 17:22 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3737
Reģ: 31.10.2010
Minimāli - krāna ūdens un sejai paredzētas ziepes+viegls sejas krēms. Esmu jau sen piefiksējusi, ka mana āda ir veselīgāka tieši tad, ja negāžu tai visū simts un vienu līdzekli.
04.02.2020 23:48 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Minimāli - krāna ūdens un sejai paredzētas ziepes+viegls sejas krēms. Esmu jau sen piefiksējusi, ka mana āda ir veselīgāka tieši tad, ja negāžu tai visū simts un vienu līdzekli.

Jā esi vecumā līdz 25, tad ļoti pareizi domā, piekritīšu.
05.02.2020 04:46 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
nekausies visās muļķībās. Ja rodas iespēja noteikti dodies pie kosmetologa noskaidrot savu ādas tipu un stāvikli. Tad arī zināsi ko vari, ko nevari darīt. Neviena no šejienes komentētājām nevar noteikt tavu ādas stāvoklis. Daudzas kosmetoloģes (nu vispār LVC ir tikai padsmit vai pāris demiti tādu :D ) noteiks tavu ādas stāvokli par nelielu samaksu. Tas ir viens. Tās dārgās procedūras nemaz nav jātaisa katru nedēļu un tā kosmetika vai aparatūra nemaz nav brīnumlīdzekļi. Zinot ādas stāvokli var kopt savu ādu arī mājas apstākļos ļoti labi.
2. Nepāŗcenties ar sejas mazgāšanu. Ninimāli un ar ļoti maigiem mazgāšanas līdzekļiem.
3. mazgā seju ar remdenu ūdeni vai beidz mazgāt seju ar aukst ūdeni (ja kapilāri nav tuvu sejas ādai savādāk var novest pie kapilāru plīsumiem uz sejas).. tas strādās kā bezmaksas toniks.
4. Svarīgāk par krēmu ir tonizēt ādu. Toniks ir must un pats svarīgākais. Noteikti klāj toniku arī uz kakla un dekoltē ādas. Ne velti saka ka sieveites vecumu nosaka pēc kakla ādas :). Ir pilns ar vidējās cenu kategorijas sejas košanas tonikiem ar ļoti labu sastāvu un iedarbību. Ja nav nepieciešams brīnumlīzeklis, bet tikai lai tonizē ādu, nenodara ļaunu un aizsargā no ārējās nelabvēļīgās iedarbības šādu līdzekli atrast vidējā cenu kategorijā nebūs grūti. Man laikam visvairak patīk Lumene,Nivea pure nature, tad iet Dzintars un Oriflame love nature kombinētai ādai. Uz nakit ja nav taukaina āda var arī nelikt naksts krēmu.
5. Sajas krēms .. uzskatu ka ir daudz superīgu sejas līdzekļu vidējā un videji augstā cenu kategorijā... visvairak patika stenders sejas eļļa.. arī Lumene sejas krēmi.. patika oriflame optimals atjaunojošā līnija- bet oriflame uzskatu vairāk par sintētisku kosētiku un esmu pret sintētiku. Neizvēlies pavisam lēto galu .. tur viena sintētika un pamatā ir glicerīns... tas ir tāpat kā smērēt lētāko roku krēmu uz sejas. Vispār izlasīt saturu nebūtu slikti... un protams zināt ko ka nozīmē un dara... un to lielākoties zin kosmetologi (nejaukt ar kosmētiķēm) sejas kremu ieteiktu klāt no rīta pēc mazgāšanas (vai sajas noskalošanas) un obligati tonika..
6. sejas aizsardzība... ļoti svarīgi lai seja netiktu bojāta... saules stari sausina un fotonovecošanās... tātad jāsmērē sejas krēms.. tāpat daudzas aizmirst par auksto laiku ... man piemēram par ne - grādos seja apsalst.. tas nozīmē tiek bojāta sejas āra... āda ir sausa... ( ja neesmu uzklājusi kosmētikas kalnu.. tā arī aizsargā pret aukstumu) .. apsalšana vai kāraršana arī var novest pie kapilāru plīsumiem un tos jau var noņemt tikai sarežgītās procedūrās ..un uz sejas to noteikti nevēlies....
... lai grumbas neveidotos galvenais ir sausa āda.. .. taukaina ādā veidoja spumpas... bet tad atkal samazinās grumbu veidošanās.... .. tādat ar kosētikas līdzekļiem ir jāpanāk nosmāls ādas stāvoklis... ( bet noteiti nepārcenties ar spirtu pārpildītiem tonikiem ... kas tevi no taukainas ādas ātri vien novedīs sausā ādā)
... un vispār uz ādu lieliski iedarbojas visas spa un pirts procetūras. Man jau liekas, ka nav nekā labāka sejas ādai kā turku pirts!
Vaiksmi atrast sev piemērotakos produktus!
05.02.2020 14:55 |
 
Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
Ketija, ko Tu varētu ieteikt no tiem līdzekļiem kurus lieto, kādu nosaukumu, interneta adresi? Gribētos pamēģināt!
05.02.2020 15:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!