Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

FM produkti

 
Reitings 1
Reģ: 07.01.2020
Čau, visām! ?
Varbūt esiet jau dzirdējušas par kompāniju FM world ( varbūt kāda arī nē , esmu sastapusies arī ar tādām, kas par šo kompāniju zin salīdzinoši maz vai nezin vispār) .
Tātad , ko es varu piedāvāt - labus produktus par atbilstošu cenu . Kosmētiku / smaržas / tīrīšanas, mazgāšanas līdzekļus / kafiju , tēju / produktus ķermenim . Nu visu , visu! No paša sākuma man arī nebija pārliecības ,kad ievēroju interneta vietnēs produktus , kas tīra piedegumus , kas novērš nepilnības , u.t.t. , bet kad nospļāvos un sāku lietot pati , biju patīkami pārsteigta.. ( un man mamma teica - pārbaudīsi Tu , tad ņemšu arī es, jo es tam kkā neticu. Iegādājos , aizvedu viņai, parādīju ,ka strādā - viss, viņai arī vajag. un tad katru dienu zvans - tev ir priekš tā , man draudzene prasa , kolēģei arī vajag to un to) . Sāku lietot pati un sapratu , ka jā , es neesmu kļūdījusies ar izvēli - PAMĒĢINĀT! Man vairs nav jāiet uz veikaliem , stundām ilgi jāstaigā , lai izvēlētos pareizo ( un vēl ar bērnu - tas ir visai apgrūtinoši) . Izvēlos , pasūtu un man atved! ?
Vēl viens pārsteigums man bija viņu kafija - maltā ,aromatizētā! Malto kafiju es dzēru tikai šķīstošo ( man nebija nekas pret dabīgo kafiju , man vienkārši tā nesaistīja), kad es ieraudzīju meitenes, kuras liek kafijas postus , vai WhatApp grupā sūta cik garda un tā , es nodomāju -nu bāc , vai tad tiešām ir tā, kā viņas saka? Protams, ka nekas cits man neatlika ,kā pasūtīt un pārliecināties pašai ! Saņēmu , pasaucu draudzeni , lai pagaršotu kopā , uzklausītu arī viņas viedokli - un ziniet, es sāku dzert dabīgo kafiju - tā smarža un garša , tiešām kkas fantastisks.. Ja es gribu izbaudīt rītu - es vienkārši sataisu sev aromatizēto kafiju un kamēr to baudu , jūtos lieliski ! Stipra , garda, baudāma kafija! ?
Un tā es varētu rakstīt gari , jo produktu ir ļooooti daudz - vairāk kā 1000 , bet tam man noteikti nepietiktu vietas!? un arī laika .. Tāpēc - ja Tev interesē lieliski produkti , vai varbūt vēlies baudīt rītus , malkojot lielisku kafiju - dod tikai man ziņu! ?
Man patīk - un es ticu , ka Tev arī patiks!
07.01.2020 13:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits