Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mainīt savu dzīvi

 
Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Šis man ir ļoti liels pārdomu laiks, un esmu izlēmusi ka 2020.gads man nesīs daudz jauna un mainīšos arī es pati.
Beigt lietot alkoholu,(tikai svētkos kādu glāzi šampanieša) , jo man vienmēr ir paticis patuseties un es reāli nezinu savu mēru , diemžēl. Kā arī alkohols nekad neko labu nesniedz dzīve.
Esmu izlēmusi sākt dzīvot veselīgāk, sportot, mainīt savu uzturu.
Domāt pozitīvāk.
Šis nav tikai tāds...oo jauns gads jaunas apņemšanās, kuras parasti ir tikai pirmo mēnesi un pēc tam nekā.
Bet jautājums ir tāds, kā jūs savā dzīve esat mainījuši sevi, kādi bijāt, kādi esat tagad? Noteikti kādam no jums arī ir bijis periods dzīve kad nebijāt tie paši labākie...Tad nu velos uzkausit jūs , cik viegli/grūti tas bija .
17.12.2019 14:23 |
 
Reitings 238
Reģ: 30.11.2019
Es ievēroju sev, ka apkārtējā vide maina visu. Gada sākumā biju depresīva, nelaimīga, skumja. Nepatika cilvēki ar kuriem ikdienā jāstrādā, jāmācās.
Sākot ar vasaru vienkārši izmainījos uz visiem 100. Esmu ļoti pozitīva, enerģijas piepildīta, apņēmīga, viss sanāca, kā vēlējos. Apkārtējie sāka saukt par mūžīgo '' motoriņu''. Nomainīju vidi, cilvēkus un viss burtiski uzplauka.
17.12.2019 15:18 |
 
Reitings 174
Reģ: 26.11.2015
Es patu arī vèlos mainīties,jo nemanot esmu izmainijuesies uz slikto..sevi vairs nepazìstu..bieżi strdi ar mīļoto cilvèku,asaras..protams vainīga ir mana domāšana..jo man jau teica,ka esmu mainijusies un es tam 100% piekrìtu. Bet es nevèlos gaidīt jauno gadu un tikai tad sàkt mainīties un kautko labot..Iekasku to darīt jau šodien..jo arì tieśi šodien man no rìta bij lìdzìgas domas..mainīt sevi :)
Veiksmi un izdośanàs ceļà visàm uz savu mèrķi :)
P.s mainoties neaizejat prom no sevis pavisam..atatàjat tàs savas labàkàs īpaśības. Izmainoet tikai to kas patieśàm traucè.
17.12.2019 16:21 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Parasti šādas domas ir pēc ballītēm un pāriet līdz nākamajai ?
Sportot vajag, ēst veselīgi,mācīties,strādāt un iedzert šampi ar draudzenēm arī vajag. Vienkārši ir jāiemācās dzert samērīgi! ?
17.12.2019 16:52 |
 
Reitings 170
Reģ: 22.04.2019
Es nometu diezgan daudz svaru gada laikā - tāda arī bija mana apņemšanās 2016.gadā. Priekš manis tas bija ļoti grūti, jo ēdiens vienmēr ir bijis labākais draugs jebkurā situācijā. Pārējās apņemšanās ir bijušas vairāk kā mazi mērķīši, nekas radikāls.
17.12.2019 16:56 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Man viss notiek pa periodiem, kad izmainās, kaut kas no apkārtējās vides. Piemēram, slimo bērns, tātad uzreiz izkrītu no darba aprites, ir jāsēž mājās, kas mani uzreiz slikti sāk ietekmēt. Lai cik arī tas dīvaini neizklausītos, bet sēžot mājās es jūtos nelaimīga, jo mans prāts netiek nodarbināts un es sāku domāt visādas stulbas domas, tālāk “aizraujos” ar ēšanu un gulēšanu horizontālā pozā no kā nāk liekie kilogrami un, Tad ir vēl viens iemesls justies vēl sūdīgāk.
Bērns beidz slimot un es uzreiz nākamajā dienā skrienu uz sporta zāli, ēšana un seriālu skatīšanās vairs nav galvenā nodarbe.
Vārdu sakot viss ir tieši atkarīgs no katra cilvēka. Citi sevi uzlabo katru dienu, bet citi atliek uz nākamo pirmdienu, mēnesi vai apņemas pēc Jaunā gada un beigās savu apņemšanos neizpilda, jo viņam ir tāda daba un nav patiesa gribēšana mainīties, tikai dažreiz ietekmējoties no citiem. Lūk tur kaimiņu Anna sāka skriet no rītiem, es tad arī skriešu, bet beigās Tev tā skriešana nemaz nepatīk un Tu atmet ar roku.
Ir jāsaprot kāds Tu esi un, kas tieši Tev ir vajadzīgs, lai justos laimīgs. Ja pēc kārtējā tusiņa ar alkoholu jūties nelaimīga, tad nedari to. Dari to, kas Tev patīk un, kas pie reizes uzlabos Tavu veselību.
Es personīgi neieciklējos uz veselības uzlabošanām, vienkārši mani ikdienas paradumi to ietver.
17.12.2019 17:00 |
 
Reitings 212
Reģ: 03.02.2019
No nākamā gada arī centīšos ēst veselīgāk, par sportu gan nesolu sev, bet mēģināšu vismaz kustēties vairāk. Mēģināsu sevi attīstīt izglītības jomā, kādi kursi. Galvenais, ko sev apsolu - kļūšu mazāk atkarīga no drauga naudas ziņā, sākšu vairāk strādāt lai būtu neatkarīga. Kā arī šogad centīšos vairs nelietot alkoholu. Nav liela iemesla, vienkārši pievienošos draugam.
Pašlaik nav pieredzes ko pastāstīt kā bija sevi mainīt. Ceru uz šo nākamo gadu. Pašlaik esmu tādā posmā gan izskata gan garīgā ziņā kur sev galīgi nepatiku. Ceru, ka vismaz līdz vasarai kaut kas mainīsies. Vairs nejūtos kā es
17.12.2019 18:41 |
 
Reitings 347
Reģ: 27.12.2018
Sapratu, ka dzīve ir manās rokās, sāku darīt lietas pa savam, pamainījās apkārtējā vide. Šobrīd gan sajūta, ka slīdu citā grāvī, bet nekas nav nelabojams.
17.12.2019 20:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits