Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Enrique Iglesias koncerts!

 
Reitings 8
Reģ: 17.12.2019
Sveikas, ja gadījumā šeit ir kāda, kura arī iegrābās ar šo koncertu, lūdzu padalāmies ar info, kā jums veicas ar naudas atgūšanu par biļetēm. Varbūt kādai ir izdevies atgūt?
Man liekas, diezgan briesmīgi, ka Biļešu Serviss atsakās atgriezt naudu, lai gan es viņiem pārskaitīju savu naudu, man kā patērētājam neinteresē kam viņi tālāk pārskaita vai nē...
Katrā ziņā ļooooti domāšu vai kādreiz vēl uzticēšos Biļešu Servisam, jo šobrīd liekas, ka tas ir uzņēmums, kas vispār nenes nekādu atbildību par to, ka iekasē no cilvēkiem naudu...bet iesaka vērsties pie pasākuma organizatoriem, pie kaut kādas Bulgārijas firmas, absurds!
17.12.2019 11:21 |
 
Reitings 471
Reģ: 17.12.2012
Nav pirmā reize, kad šādas situācijas notiek. Biļešu Serviss neatgriezīs naudu, kamēr nebūs veikta izmeklēšana. Šobrīd ir svētku laiks, domāju ātrāk par janvāri - februāri var negaidīt kādus jaunumus. Principā policijai ir jāsniedz atbilde mēneša laikā. Es arī iegrābos uz 160€, bet uzrakstīju viņiem pieteikumu brīvā formā par naudas atgriešanu pilnā apmērā. Atbildēja, ka pieteikums pievienots reģistrā. Tad nu gaidām! Situācija nepatīkama, reāli kāds nolažojis un nav izpildījis savus pienākumus līdz galam, sazinoties ar mākslinieku.
17.12.2019 11:27 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
BS ir tikai starpnieks. Bet jā, nevar zināt kas vainīgāks, BS vai pats pasākuma organizators
17.12.2019 11:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits