Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Peļņa ar blogu / instagram

 
Reitings 1934
Reģ: 28.04.2019
Hey. Vai jums ir savs blogs?
Es zinu, ka ir iespēja pelnīt ar to, bet vai tas ir iespējams, vai ir kādi noteikti kritēriji? Vai ir iespējams arī Latvijā ar to nopelnīt?

Vēl, es pamanīju, ka instagram ļoti daudz meitenes savu profilu uztaisījušas kā blogu. Zem foto ir sarakstīts daudz kas. Ko jūs domājat par blogu soctīklā?
Kā ir labāk? Taisīt blogu speciālos saitos kā blogger, tumblr utt. Vai instagram blogs?
Es personīgi, vēlētos vairāk par to uzzināt, jo es kā studente, un vēl strādājot regulārā darbā, vēlos saņemt vairāk naudu.. varbūt online būtu labs variants, tikai ja tas ir tā vērts. Nezinu īsti, vai Latvijā tas ir populāri, bet ārzemēs ir, un var saņemt normāli. Ir arī full-time bloggeri, kas tikai iztiek no tā. Tāpēc liekas interesanti, jo man ir intereses un zināšanas par fitnesu, makeup, student life utt., kas ir aktuāli, un ko es redzu tieši no bloggeriem un insta meitenēm.
15.12.2019 11:42 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Blogs/vlogs kā ienākumu avots LV nebūs pelnītspējīgs. Iespējams, ja Tev ir vairāki 100k sekotāju instagram varēsi kaut ko pareklamēt, bet līdz tam līmenim arī ir jānonāk, tādēļ produktīvak pat būtu piestrādāt par apkopēju, nekā sēdēt un cerēt uz peļņu.
Vai var labi pelnīt nomainot darbu uz Evolution gaming un strādāt interentā kā kāršu dalītāja, bet tur ir labi jāizskatās un jābūt spējīgai smaidīt.
Internetā var nopelnīt, ja ir produkts vai pakalpojums ko pārdot un kas vajadzīgs plašām masām.
LV gadījumā internets nebūs vienīgā vieta kur jānodarbojas ar pārdošanu.
15.12.2019 12:00 |
 
Reitings 284
Reģ: 03.11.2019
Pieikts ar 5k-10k IG sekotājiem un konkrētas nišas IG profilam, lai brendi sāktu piedāvāt sadarbības, bet tie jau pārsvarā ir barteri, uz kuriem nevar balstīt savus ienākumus.
15.12.2019 19:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits