Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Būt vilkam vientuļniekam vai vilkt aiz sevis parējos?

 
Reitings 1064
Reģ: 15.06.2016
Sveiki, man ir sekojoša situācija: es jau sen gribu apceļot Eiropu. Ir daudzums valstu, kurās es vēl neesmu līdz šim bijis (piem. Spānijā, Itālijā, Grieķijā, Portugālē utt.).
Bet skumja patiesība ir tāda, ka man nav ar ko uz turieni lidot. :( Visi mani draugi dalās uz divām kategorijām – pirmie ir tie, kuriem allaž ne uz ko nav naudas, un otrie ir tie, kam tā nauda ir, bet kuriem ir žēl to tērēt uz šāda veida lietam (viņi izvēlas atlikt to uz dzīvokļa nopirkšanu vai uz melno dienu).
Vēl man ir draudzene, bet viņai ir bērniņš, attiecīgi, viņai nav tik daudz liekas naudas, un pat ja kaut kur brauc, tad obligāti tikai ar bērnu (viņa atsakās atstāt puisēnu uz dažām dienam pie vecmammas – sāka, ka neizturēs šķiršanos), bet bērns ceļojumā, ka jūs saprotat, ir papildus izdevumi, jo uzreiz vajag īrēt divistabu apartamentus un pirkt papildus aviobiļetes.
Beigu beigās es palieku viens. :( Sliktākais ir tas, ka es nezinu ko man darīt – vai nu gaidīt kamēr parēji panāks mani (lasi: kamēr vieniem draugiem paradīsies stabils darbs un alga, citi beidzot nopirks sev dzīvokli un atliks nepieciešamo sumu priekš melnas dienas), savukārt meitenei izaugs bērns un viņu varēs atstāt uz dažam dienām mājās bez kaites priekš psihes, vai tomēr ceļot jau tagad, bet darīt to vienatnē?
Ko jūs darītu manā vietā? ? Vai jums ir bijušas situācijas, kad gribat ar kādu kaut kur aizbraukt, bet cilvēkiem jūsu apkārtnē nepietiek laika / naudas / vēlmes? Kā rīkojaties?
14.12.2019 03:18 |
 
Reitings 20
Reģ: 27.06.2019
Varbūt vari mēģināt atrast domubiedrus, kas ir līdzīgā situācijā? Piemēram, fb pilns ar domubiedru grupām, kur meklē kompanjonu. Ja laiks un finanses atļauj, vajag tikai plānot un uz priekšu! Un vienam arī aizbraukt nebūtu slikti, ļoti labs laiks sakārtot domas, atpūsties, utt. :)
14.12.2019 03:38 |
 
10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Neapnika?
14.12.2019 08:43 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
A viens nedrīkst braukt nekur? Solo trip
14.12.2019 09:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits