Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atsauksmes par darbu RD veikalā vai Elkor

 
Reitings 1
Reģ: 08.12.2019
Sveikas meitenes! Beidzot nonācu, pie secinājuma, ka nepieciešams dzīvē kau ko mainīt.. Jo.. Sapratu to, ka man mans darbs riebjas.. Nē nu darbam pašam par sevi nav ne vainas.. Bet ir faktori, kā patstāvīgs kadru trūkums, ir apnicis cīnīties par kādu lieku kapeiku, lai varētu kādam kaut ko piemest pie jau tā smieklīgajām algām.. No zvaniem plkst 6 no rīta, ka redz kāda ir "saslimusi".. Vnk piekususi esmu.. Raudu katru vakaru..
Šobrīd pētu sludinājumus, un acīs iekrita RD un Elkor.. tā kā par sadzīves tehniku diezgan labi orientējos, mani šīs vietas uzrunā.. Izklausās jau sulīgi 950-1800e.. Bet kā ir patiesībā? Nav baigā rīkļu graušanas starp kolēģiem? Kāda varbūt var pastāstīt kā ar priekšniecību? Vai klusajos mēnešos var ar kaut ko nopelnīt?
Interneta dzīlēs par RD neko nevar atrast.. Par Elkor vecās atsauksmes līdz 2017 negatīvās, pēc tam jau labākās.. Varbūt kāda var kaut ko pozitīvu par vienu vai otru vietu pateikt?
Paldies?
09.12.2019 08:56 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Izklausās jau pasakaini priekš tirdzniecības vietas, bet ar patiesību tam sakars mazs. No un līdz var neņemt vērā. 950€ varētu būt no un uz leju ?
09.12.2019 11:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits