Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tējas koka eļļa plakstiņiem/skropstām

 
Reitings 2
Reģ: 07.05.2009
Es meklēju tējas koka eļļas preparātus acīm, tieši plakstiņiem, ap skropstām. Jā, tieši tā. Lai gan pati eļļa ir kodīga, var būt īpaša formula, ko var izmantot. Atradu internetā, bet, tas ir ASV ražots (we love eyes), un pat Amazon man neko neatrod no tā. Visur, kur meklēju, aptiekās u.c. ir preparāti, bet "nedrīkst lietot ap acīm". Bet acīm nav. ?
Kāpēc vajag: jo man tomēr ir mākslīgās skropstas, jutīga āda un liels risks, ka savairojas demodex ērcīte, kas rada niezi, diskomfortu un skropstas ātrāk krīt ārā. Šobrīd man nav, bet tas ir profilaktiski.
Varbūt kādai ir kaut kas vairāk zināms, vai kādi citi preparāti zināmi, ko var lietot?
28.11.2019 18:20 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Tējas koka ēļļa ar acīm galīgi neiet kopā..varbūt kāds ziedūdens, nu atsķaidīts...? pastāstīsi,lūdzu, vairāk par to ērcīti!? Es arī pieaudzēju skropstas,pirmo reizi dzirdu par kko tādu ?
28.11.2019 21:56 |
 
Patīk
Reitings 1744
Reģ: 24.05.2019
Tā īpašā formula ir vienkārši pavisam neliela tējas koka eļļas piedeva parastā putojošā mazgāšanas līdzeklī - tas par we love eyes.
28.11.2019 22:19 |
 
Reitings 2
Reģ: 07.05.2009
Tā ērce mums visiem ir un nekas briesmīgs parasti. Problēma, ja savairojas, tad var radīt iekaisumu. Dzīvo arī pie dziedzerīšiem, kas ir uz plakstiņiem, kuri izdala eļļainu serumu, kas aci mitrina. Ja tas dziedzeris nosprostojas, tad var iekaist, un tādos apstākļos arī ērce savairojas un pastiprina iekaisumu.
Pa lielam, nebūtu jābūt normai, un daudzām, kurām pieaudzētās skropstas, viss ir labi un neko nevajag. Bet man diezgan jutīga āda, arī ap acīm. Vairāk par to lasīju, ka var tomēr kairināt tas skropstas un veicināt iekaisumu, tad vajag kopt (un man tomēr niez, ātri ārā krīt). Un iesaka kaut ko ar tējas koku klāt, jo tas ir antibakteriāls arī.
Paldies par komentāru par we love eyes! Es uzkāpu uz mārketinga. Pēc idejas varu pati pagatavot, pieliekot maigam tonikam acīm pilienu tējas koka, lai nekairina. Tā ka esmu slinka, domāju, varbūt ir kādi gatavi jau tādi pie mums :D :)
28.11.2019 23:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits