Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Radās jautājums...

 
Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Ļoti dīvains radās jautājums 02:30 naktī.. Domāju detaļās arī nav vērts stāstīt kā nonācu pie šāda jautājuma, bet vēlos uzzināt kur sieviete var iepazīties ar sievieti romantiskajām attiecībām?
Iemesli, kāpēc cilvēks attiecības patiesībā negrib, var būt ļoti dažādi. Piemēram, tik sāpīga un traumējoša vecāku attiecību pieredze, ka pašam izveidot attiecības ir bail. Vai arī – sievietēm, kas nemitīgi izvēlas neīstos vīriešus, var būt problēmas ar pašvērtējumu: vai nu viņa sevi vērtē par zemu, vai par augstu, bet abos gadījumos izvēlas tādus, kas neder. Vēl viens iemesls – tā var būt arī slēpta homoseksualitāte, kuru cilvēks pats nemaz neapzinās.
24.11.2019 02:30 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Visus tajos pašos badoo un kur tik vēl ne tikai norādot ka vēlies attiecības ar sievieti.
24.11.2019 07:39 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.11.2019
Ja tu esi simpātiska, kopta un adekvāta, mēs varam iepazīties! :D Bet kiskismau taisnība, ir visādi badoo, tinder un arī gribu.lv, kur intereses pēc ielūkojoties neesmu redzējusi nevienu sakarīgu sludinājumu. Žēl. :D Ja gribi dzīvē, agrāk bija golden, tagad top klubs, kurā satikt un iepazīt līdzīgi domājošus cilvēkus.
24.11.2019 08:06 |
 
Reitings 575
Reģ: 20.11.2015
Nu stipri apšaubu šos ieteikumus, jo īpaši gribu.lv. Drīzāk domāju, ka varbūt ir kāds speciāls saits. Vai bārs, kur ir kādi pasākumi un pastāv iespēja iepazīties. Es līdz šim domāju, ka esmu straight, bet nez kāpēc iepazīšanās ar vīriešiem šķiet neefektīva un liekas, ka sirdsmiers tomēr būtu kopā ar citu sievieti. Vēl joprojām interesē šis jautājums, tāpēc ja kāda prot ko vairāk pastāstīt, droši var rakstīt arī PM
09.01.2020 00:51 |
 
Reitings 25
Reģ: 22.05.2017
Arī mums ar sievu bija problēmas tikt pie bērniņa - tur sievai ir veselības problēmas. Lietoja hormonus, lai stimulētu grūtniecību, tad 2017. gada rudenī uzzinājām, ka "esam" stāvoklī. 1. sonogrāfijā jau redzējām mūsu dvīnīšus. Pagāja kāds mēnesis un tā arī viss beidzās - ticamākais, ka kārtējo reizi (tā notiek ļoti bieži ar pirmajām grūtniecībām - pēc ginekoloģes teiktā aptuveni katra 5. pirmreizējā grūtniecība) strauji nokritās progesterona līmenis. Pagājis pusotrs gads, bet vēljoprojām acu priekšā ir brīdis, kad uzzinām, kad būs dvīnīši, brīdis, kad uzzinām par grūtniecību, kā arī brīdis, kad sieva iznāca no kabineta uzzinot, ka sirsniņas vairs nepukst. Tās atmiņas nepazūd.
Tobrīd bija grūti - kā man, tā sievai vēl grūtāk. Bet, pagāja laiciņš un tagad pusgadu jau mūs priecē meitiņa. Lai arī procesi, kuriem būtu jānotiek sievietes organismā tā arī neatsākās pēc pirmās neveiksmes. Lieki piebilst, bet visi brīnījās.
Jāsaka, ka sieva nomainīja darba vietu - no vietas, kur tiešā vadītāja bija konkrēta maita un terorizētāja uz mazāk apmaksātu, bet mierīgāku.
Kopumā, ko varu teikt - saprotu Tavu sāpi, bet, kā jau dāmas augstāk minēja - mazais atnāks, kad būs lemts. Un pat ja tā arī nesanāktu tikt pie bērniņa dabīgā ceļā - ir arī citas iespējas, kā dibināt ģimeni (bērnu ziņā). Saprotu vēlmi tikt pie sava, bet patika aina seriālā "This is us," kad dzemdībās no trīnīšiem viens neizdzīvoja, bet citam bērniņam nomira māte (tā laikam tur sanāca), tad ārsts trīnīšu tēvam teica aptuveni tā: "Varbūt Dievs Jums ir lēmis tikt pie 3 bērniņiem, tikai ne tā, kā Jūs bijāt iedomājušies." Ja nemaldos, viņi to mazo, kurš palika bez mātes (tēva un citu tuvinieku laikam nebija) adoptēja.
Vēl īsāk - kā plānojat vai citādi, bet dzīvē viss nokārtosies. Kā cilvēks ar šādu pieredzi, kā arī nepatīkamu hronisku saslimšanu zinu, ka vārdi "būs labi," un "nebēdā" šeit nav vietā, tādēļ teikšu vienkārši, ka būs arī labas domas, labi notikumi, kas visu šo sajūtu spēs notušēt. Ticamākais, ka neizdzēsīs, bet spēs ikdienā gana labi notušēt. Katrā gadījumā sūtu "good vibes" Jūsu virzienā.
09.01.2020 09:38 |
 
Reitings 25
Reģ: 22.05.2017
Atvainojos, iepostoju kkur nevietā. o.O
09.01.2020 09:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!