Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pavlova

 
Reitings 159
Reģ: 29.01.2009
Sveikas dāmas! Esmu bezē saldumu mīļotāja. Ļoti ? tā nu nonācu, ka gribu uzcept šo kūku. Izmeklēju krustām šķērsām receptes( tās patiešām ir ļoti daudz un dažādās variācijās) , kamēr vienu atzinu par labu esam. Taisiju visu pēc receptes, bet gala rezultāta nebija kā Pavlova, bet gan mīksts, brūna švamme. Sapratu, ka varbūt pārāk karsti. Pēc receptes- uzsildīt krāsni 200 un, ieliekot pavlovu, jāsamazina uz 160 ?‍♀️
Taisinu otru reizi pēc citas receptes.. un atkal.nekā.. nav tā Pavlova, ko es gaidu ar kraukšķīgu garoziņu un staipīgu vidiņu.. kā Jūs gatavojat? Kas Pavlova gatavošanā ir svarīgi ievērot? Cik tad galu galā jābūt tai tem.krāsnī?
08.11.2019 22:48 |
 
Patīk
Reitings 1739
Reģ: 24.05.2019
Tādiem desertiem ļoti svarīga ir krāsns, mēģini dažādos veidos, kamēr tavā krāsnī nesanāks. Ja ir neuzticama krāsns, jāiegādājas krāsns termometrs. Vēl svarīgi ir pareizi saputot merengu, ir iespējams arī pārputot.
09.11.2019 10:42 |
 
Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
vispirms uz 180 uz 10 min, pēc tam 100 grādi, uz katru baltumu karote cukura. Masai pievienoju šķipsnu sāls un pilienu etiķa. Uz 6 olām plānoju cepšanas laiku apmēram 1,5 stundas
09.11.2019 00:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!