Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības

 
Reitings 1
Reģ: 02.11.2019
Sanāca tā, kad pirms mēneša izšķīrāmies. Tajā pašā laikā, beidzu arī strādāt. Biju jau uzrakstījis atlūgumu. Pēc šķiršanās sāku daudz lietot alkoholu, bet ne katru dienu. Attiecību laikā arī lietoju, bet ne katru dienu,nedēļu. Kad strādāju, daudz palīdzēju vecākiem finansiālājā ziņā un tas viņai nepatika, jo maz domāju par attiecības finansēm. Biju arī mazliet greizsirdīgs, bet tā greizsirdība ir mums visiem tikai atšķirībā cik liela. Viņa arī bija greizsirdīga. Bijām viens otram uzticīgi, nemelojām, nekrāpām. Pēc šķiršanās nespēju saprast, kas īsti notiek un kas ir par vainu, jo attiecības bija labas gājām uz kīno, vakariņās, hokeju, pastaigāties, vakariņas kopā gatavojām, braucām uz pasākumiem, bijām vasarā ceļojumā, viss bija kārtībā un tas tikai 2gadu laikā.
Vienu dienu piedzēros un aizbraucu pie viņas. Sagaidīju pie durvīm, viņa atlēdza durvis un lauzos iekšā, bet viņa nelaida, mēs kkā saķērāmies un nokritām uz kāpnēm. Viņai tagad ir smadzeņu satricinājums un man kautkas līdzīgs. Pēc tās reizes pateicu VISS alkoholam, jo viņš nobendē pilnīgi visu. Viņai rakstu, bet ne katru dienu. Jautāju viņai kā iet, ko labu dara, kā jūtās.. Bet viņa tagad mani ignorē neatbild uz zvaniem, sms un ja atbild, tad tikai sausi un velk uz kašķi, vienkārši sūta mani d.....
Nevaru tam tikt pāri, jo ļoti mīlu viņas un cienu. Zinu, teiksiet - Ja mīl, kurš tā dara ?!
Vēlos viņas ļoti atgūt un būt daudz labāks sev un viņai. Tiešām bez meliem. Tas ir VISS alkoholam. VISS.
Varat man lūdzu kāds ko ieteikt ? Kā rīkoties ?
Kā labāk darīt ?
02.11.2019 11:37 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Ārstē savu alkohola problēmu.
Mazliet trolli atgādina, vai arī cilvēks pats nesaprot, ko raksta. Finanšu strīds, abi greizsirdīgi , bet uzticīgi un pa vidu vēl alkohols. Dēļ šī stulbuma ganjau arī atšuva Tevi.
Un liec viņai mieru. Viņa noteikti negrib vēl lauztu kāju vai vēl kaut ko no Tevīm.
02.11.2019 13:36 |
 
Reitings 37
Reģ: 05.07.2018
Viss, kas notiek ap Tevi ir tikai vienīgi un tevis paša izdarīta izvēle.. Nav jēgas no kaut kādiem bezjēdzīgiem ieteikumiem, padomiem..
02.11.2019 14:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits