ALG @ 20.07.2020 19:55
Čau visām meitenēm! Kā Jums ar pirmskāzu stresu? Sapratu vakar to, ka man reāli ir panika, man no visa ir bail, neko nevaru nevienam pateikt, reāli kaitinoši.
Cik tālu Jūs esat ar gatavošanās procesu? Ir tik daudz nianses un tehniski sīkumi, kas mani nomoka, kā piemēram, kur likt/kas ņem puķes uz viesu namu, kur tās likt? ko viesi dara, kamēr mēs esam fotogrāfēšanās..ah..
Mums atlikušas nu jau mazāk kā trīs nedēļas līdz kāzām, stresiņš sākas. Šonedēļ tiksimies ar vedējiem, lai visu kārtīgi izrunātu. Netīšām uzzinājām, kas plānojas mūsu kāzu rītā un neesam ar to īsti apmierināti, tāpēc ceram, ka tikšanās nebeigsies ar kašķi. ? Vakar arī drauga mamma uzvilka attiecībā uz kāzām, pasakot savu aso un uzstājīgo viedokli, vēl nedaudz cepiens iekšā ir.
Mēs ziedus nodosim kādam no vecākiem, lai aizved uz svinību vietu, kamēr bildēsimies. Ceru, ka vedēji būs arī padomājuši, ko ciemiņiem darīt, kamēr gaida. Vispār sapratām, ka pa šo laiku vedēji ļoti maz ar mums komunicē un iesaista mūs kāzu plānošanā.
Mums vēl atlicis izvēlēties pirmā valša dziesmu un sataisīt dāvanas vecākiem. Šķiet, ka viss pārējais jau ir gatavs, bet nebrīnīšos, ja vēl uzpeldēs kas jauns. Šonedēļ beidzot arī tiku pie savas līdz galam pabeigtās kleitas, liels prieks. ?
Ja šļūk nost zeķes, tad vai nu zeķturi jāmeklē vai zeķubikses. ?