Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Konsol logi: Iekšdurvis un istabas durvis

 
Reitings 1
Reģ: 26.08.2019
Vai nav patīkami, kad dzīvoklī vai privātmājā visi interjera elementi veido vienotu kompozīciju? Svarīgu lomu šajā ansamblī spēlē arī istabas durvis, kas ne tikai izceļ interjera individualitāti, uzlabo iekštelpu estētisko izskatu, bet arī rada mājīguma sajūtu telpās. Tāpēc pirkt iekšdurvis vajadzētu ar īpašu uzmanību un atbildību, lai tās priecētu acis un neliktu vilties vēl gadiem ilgi.
„Konsol Logi” tirdzniecībā pieejamas iekšdurvis dažādu materiālu, krāsu, dizaina un faktūras izpildījumos, turklāt par draudzīgām cenām, lai katrs varētu atrast meklēto. Jūs varat būt droši, ka logu un durvju uzstādīšanā SIA «Konsol logi” Jums piedāvās pašu labāko variantu!
http://konsol.lv/lv/starpistabas-durvis
26.08.2019 11:40 |
 
Reitings 3
Reģ: 15.07.2022
Es nopirku iekšdurvis no kompānijas Eirodurvis, saņēmu ļoti labu piedāvājumu Polijā ražotai produkcijai. Man bija nepieciešamas 8 istabu durvis un 1 ārdurvis un 2 ugunsdrošas koka durvis, kompānija Eirodurvis man piešķīra apjoma atlaidi 15% apmērā par ko es biju ļoti pateicīga. Vēlāk kad pasūtījums bija gatavs, kompānijas darbinieki ieradās un visu darbu izpildīja maksimāli profesionāli, durvju ailes tagad ir aizpildītas ar burvīga izskata iekšdurvīm...meistari kad darbu izdarīja sniedza papildus profesionālu ievadapmācību kā lietot jaunās durvis, strādāja ļoti akurāti un aiz sevis atstāja telpas tīrākas nekā tās bija pirms viņu ierašanās 😁 Eirodurvis rullēēēē 🦅
https://m-lux.lv/ieksdurvis/
15.07.2022 13:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits