Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pļāpaa

 
Reitings 83
Reģ: 13.03.2019
Sveikas! Šo sarunu vēlējos izveidot vairāk priekš tā, lai papļāpātu un iegūtu arī kādu ieteikumu par attiecībām, cerams šī saruna nevienai neliksies lieka.
Esmu ar savu vīrieti kopā jau gandrīz 2 gadus, viss ir labi, protams bez kašķiem neiztiek, bet lielu iemeslu strideties nav, bet tā kā iepriekšējās attiecības, kas ilga 3 gadus, maigi sakot, bija katastrofa, visu laiku baidos, ka šīs attiecības izvērtīsies tā pat. Kā jūs, kurām tā ir bijis tiekat ar pagātnes sāpēm galā, uzticaties un nedomājat par pagātni?
Tā, kā mūsu ģimene nesastāv no mums diviem, bet ir vēl meitiņa, kuru vīrietis ir pieņēmis kā savu meitu, audzina, lutina un mīl, gribējās zināt, kā jūsu vīrieši attiecas pret bērniem, kuri bioloģiski nav viņi un vai atšķirība attiekmē pret bērniem ir, ja ģimenē parādās kopīgs bērns?
Gribētos lai jūs ieteiktu kā jūs iepriecinat svus vīriešus, varbūt varat ieteikt kādas mazas un mīļas dāvaniņas varētu dāvināt vīrietim tā pat, bez iemesla un ko jūsu vīrieši jums mēdz sagādāt?
Ceru uz pozitīvu papļāpāšanu.
07.08.2019 19:46 |
 
Reitings 430
Reģ: 09.06.2019
Up
08.08.2019 13:28 |
 
Reitings 809
Reģ: 04.08.2019
Nevajag pārcensties . Dāvaniņas? Varbūt īsas vēstules, īpaši neķītrās . Mēģini pati saprast savas attiecības, ņemot vērā loģiku un iepriekšējo pieredzi. Varbūt citām būs daudz vērtīgāki ieteikumi . Man izklausās nepareizi, ja meitenei attiecībās jāraizējas par to, lai viss būtu labi .
08.08.2019 16:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits