Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

NVD Ginekologs Rīgā 2019

 
Reitings 20
Reģ: 03.11.2012
Sveikas! ZInu, ka šeit ir daudz tādas diskusijas, taču nevaru atrast neko aktuālu 20189. gadam, jo tomēr viss iet un mainās.
Iesakiet lūdzu kādu NVD ginekologu, kas veic arī USG Rīgā centrā, Teikā, Juglā, Purvciemā un tuvos apriņķos. Nu der arī maksas, bet tādu, kas tiešām ir sakarīga un veic visas nepieciešamās pārbaudes, arī tādas, par kurām es pati nevarētu iedomāties, ka tādas ir vajadzīgas.
Gāju pie vienas, bet viņa nomainīja klīniku un tagad viņai nav USG, arī analīzes veic tikai, ja speciāli piesaku. Gribētu plānot pirmo grūtniecību un gribētu nobāzēties pie vienas dakterītes, kura nesūtītu pa visu Rīgu uz visādām pārbaudēm, jo tomēr taču labāk, ja ej pie vienas un tā dakterīte ir redzējusi tevi visu, gan vizuāli, gan analīzēs, gan USG. Šobrīd sanāk, ka itkāeju pie vienas, bet tad sūta uz usg citur, tad uz analīzēm vēl citur un vēl man pašai ir jāzina kādas analīzes man ir nepieciešamas veikt, bet es taču to nekādi nevaru zināt, net tos terminus utt.
07.08.2019 13:35 |
 
Reitings 4
Reģ: 07.08.2019
Sveika! Es apmeklēju NVD ginekologu capital clinic Riga - Ieva Daize. Viņa arī strādā DNA ārstu praksē P.Brieža ielā. Iesaku uzzvanīt uz abām vietām un noskaidrot tuvāko pieejamo laiku, jo pieraksts pilns pie viņas. Ļoti draudzīga, saprotoša, jauka :)
Viņa veic pašu pirmo UsG pati, bet tālāk nākošos 2 usg sūta uz citām iestādēm, bet uz tām, kuras ir NVD.
Bet, cik zinu, viņa patreiz specializējas uz to, lai nākotnē veiktu visus usg pati.
07.08.2019 19:51 |
 
Reitings 4
Reģ: 29.08.2013
No sirds varu ieteikt dakteri Svetlanu Ozoliņu, pieņem I. Katlapas privātpraksē, kas atrodas netālu no Dailes teātra.
Pati, kad uzzināju, ka gaidu pirmo bērniņu, steidzos pa forumiem meklēt vislabāko dakteri, līdz atradu šo un pirmā vizīte bija tik patīkama. Daktere spēja gan pārliecināt, gan nomierināt, sarunas viegli raisījās, ne brīdi nejutos neērti. Bija tāda patīkama sajūta, ka dakterei ļoti rūp gan sava paciente, gan bērniņš.
Man gan šķiet, ka viņa pati usg neveic, bet to ir iespēja veikt šajā pašā privātpraksē. Daktere man arī norādīja turpmākos datumus, uz kuriem lai es pierakstos uz usg un pie viņas.
08.08.2019 19:55 |
 
Reitings 20
Reģ: 03.11.2012
Paldies!
Varbūt ir vēl kādi ieteikumi?
19.08.2019 15:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits