Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attieksme

 
Reitings 83
Reģ: 05.05.2018
Sveiki.
Man radusies tada situacija un isti nezinu ka pareizi reaget uz vinu.
Man bija iespeja sanemt darba paaugstinajumu un varetu stradat viena kompanija kopa ar savu draugu bet katrs sava nodala.
Bet prieksnieks butu viens patikams cilveks . Diezgan labas attiecibas ar prieksnieku esam ciemojusies pie vina majas un vins gribeja man palidzet lidz uzradas sada situacija.
Draugam darba kolege pateica ka prieksnieks ir rasists, nacionalists vieglak izskaidrot un neesot vienlidzigs pret citam tautibam. Si kolege uzrakstija sudzibu speciala darba nodala kura izskata darbinieku sudzibas, un vinai bija nepieciesami darba kolegu paraksti ka ta ir taisniba, un vienigais mans draugs neparakstija so papiru, Jo es vinam teicu kam tev to vajag . Vins vienmer ir bijis labs pret tevi utt., nedari to. 2 nedelas vins spurojas preti un neparakstija so papiru, 3nedela. Vina raudot ludzas lai paraksta so papiru un vins to izdarija.es biju dikti dusmiga ka vins ta izdarija Jo vinam nekad nekas slikts nav bijis no vina.
Vina prieksnieks man piezvanija un teica cik vins vilies ir mana drauga utt. Jo vins gribeja man dot so darba paaugstinajumu un del vina vins vienkarsi principa pec to nedaris. Vins pateica man nav pretenzijas pret tevi bet ka vins ta izdarija,es nevaru uzticeties vairs.
Es biju tik nelaimiga,dusmiga viss kopa. Uzrakstiju draugam las palmas lietu un ka nedabusu so darba paaugstinajumu tikai del ta ka vins parakstija so papiru un nepadomaja kas bus ar mani. Bet gan par savu kolegi.
Pec 2nedelam prieksnieku atstadinaja uz nenoteiktu laiku, lidz izskatis vai viss atbilst taisnibai, tadi ir ieksejie darba noteikumi.
Sodien biju pie sava drauga ofisa ciemos, skatos monitors aplimets ar lapinam no tas meitenes kura sudzejas ar visadiem tekstiem. Lai tev laba diena, Neaizmirsti driz piektdien, uzsmaidi tavs smaids priece utt.. Kad es to ieraudziju es gandriz neuzspragu.
Es vinam pateicu tu izvelejies darba kolegi kura tev tagad raksta visadas lapinas,pret mani lai man butu labaks darbs utt. Es tiesam nezinaju kur likties.
Un aizgaju. Velak vins uzrakstija es neko neizdariju, kas notiek. Tiesam viriesi nedoma par saviem milajien bet par kaut kadiem darba kolegiem kuri nak un iet...
Kada butu jusu riciba saja gadijuma?!
Vienkarsi neko neteikt vai tomer izskaidrot kartigi puisim ko vins ir izdarijis?
16.07.2019 23:44 |
 
Reitings 260
Reģ: 13.07.2019
Nepārsteidzies ar secinājumiem un izrunājies. Pirmais, ko attiecībās dara- izrunājas, noskaidro lietas un faktus. Tā tas viss krāsies un krāsies, un pietiks ar vienu nepareizi pateiktu vārdu, lai izveidotos liels strīds.
Mūsu attiecībās pirmais likums ir vienmēr pateikt, ja kas neapmierina, VIENKĀRŠI IZRUNĀTIES, izteikt savu viedokli, savu skatījumu uz situāciju. Tā pieauguši cilvēki dara! ?
17.07.2019 00:00 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja priekšnieku atlaidīs, tad atlaidīs arī, ja nebūs 1darbinieka paraksts.
Viegli ietekmējams draugs, ja paraud un uzreiz paraksta.
Šī situācija vien liecina par šefa raksturu, atriebības vēlmi.. Vispār jau Tev pēc būtības nevajadzētu ciest dēļ otra, jo ne jau Tu parakstīji un tas vien, kad šefs Tev liedz paaugstinājumu dēļ tā neko labu neliecina par viņu.
Vai citiem darbiniekiem jācieš dēļ šefa,ja patiešām izturas nelietīgi? Vai labāk nebūtu, ja viņa vietā būtu cilvēks, kurš pret citiem izturētos ar cieņu?
17.07.2019 08:58 |
 
Reitings 430
Reģ: 09.06.2019
?
17.07.2019 08:59 |
 
Reitings 1071
Reģ: 22.07.2014
Tiešām izrunājies ar draugu, noskaidro situāciju.
Nesaprotu priekšnieku, kāpēc tava drauga parakstam būtu jāietekmē tavs paaugstinājums? Ja tu būtu parakstījusi, tad varētu tā darīt, bet ne jau cits cilvēks.. atriebība?
17.07.2019 09:15 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Es arī nesaprotu kāda ir saistība tavam draugam ar tavu paaugstinājumu un vēl tavu priekšnieku. Saistība nekāda! Acīmredzot priekšnieks tomēr nav tik labs, kā Tu biji iedomājusies.
Bet par tavu draugu - jāizrunājas
17.07.2019 13:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits