Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atrast vadītāju

 
Reitings 1064
Reģ: 15.06.2016
Sveiki, gribu savai meitenei sarīkot romantisku randiņu. Domās ir ar viņu pēc divām nedēļām vakara laikā pabraukt pa pilsētu. Taksis neder, jo tur vajag izvelēties kaut kādu galamērķi, bet man to nevajag. Man vajag lai vienkārši kāds pavizina mūs pa pilsētu caur kaut kādam skaistām ieliņām (piem., man patīk Skanstes rajons). Draugus palūgt nevaru, jo tie visu laiku ir aizņemti + nebūs tās intīmas atmosfēras, kāda ir kad brauc ar nepazīstamo cilvēku, kurš tikai vada automobili un klusē.

Jautājumi ir sekojoši:


- cik aptuveni maksā nolīgt vadītāju uz stundu lai viņš sestdienas vakarā pavizinātu mūs pa pilsētu? (kopā ar degvielu)

Es atradu vienu sludinājumu, tur piedāvā Mercedes Benz S-class Long W221 par 50 eiro stundā – vai tas ir daudz? (tajā cenā ir iekļauts, ka vadītājs paņems manu meiteni, aiztaisīs viņai acīs un atvēzīs tieši pie restorāna – tas būs kā pārsteigums viņai, jo viņa nezinās kur brauc – attālums no Origo līdz Andrejostas)
14.07.2019 18:16 |
 
Reitings 81
Reģ: 08.01.2019
Jūs abi jutīsieties ērti, ja jums blakus būs svešs cilvēks mašīnā? Manuprāt, romantiskāk ir, kad vīrietis pats brauc un ir tā atmosfēra divatā. ? kaut vai noīrē to pašu mašīnu, ja Tev nav savas. Apgrābstīt viņu varēsi pēc tam. Turklāt - pēc restorāna kā jūs tiksiet prom ? Arī viņš vedis ?
Un vispar acis aizsiet un kkur vest nav forši, pie tam ja Tu vinu ved tikai uz restorānu.
Vēl - padomā, cik tas būtu jocīgi - Tavs šoferis aizsien meitenei acis , “ieliek” pie Tevis aizmugurē un jūs tur tā “intīmi” parunājāt, kamer vinai visu ceļu ir aizsietas acis??
14.07.2019 19:56 |
 
Reitings 461
Reģ: 05.05.2019
Es arī neiesaku aizsiet acis.
14.07.2019 20:15 |
 
Reitings 1064
Reģ: 15.06.2016
Man nav tiesību ?
14.07.2019 20:20 |
 
Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Piekrītu. Ja es būtu tā meitene man neškistu romantiski, ja nepazīstams vīrietis, nezināmā mašīnā sēdina un ved kaut kur. Škistu pat creepy. Manuprāt, tev jau bija diskusija par ziedlapiņām vai vannas eļļām, kaut kas tāds. Tagad restorāns, nezināms šoferis...es, protams, nezinu, kas par meiteni, bet ja nav izlutināta, tad novērtēs vienkāršu vakaru. Aizejiet kopā uz kādu filmu, sarīkojiet kino vakaru mājās, pasūtiet picu, nezinu, kaut vai pie jūras aizbrauciet un pavērojiet saulrietu. Var jau pabaraukāt ar velosipēdiem, ja pašiime nav var iznomāt. Ir tik daudz lētāku un manā skatījumā foršāku alternatīvu kā visu laiku dàrgas vannas, nolīgti šoferi un restorāni. Katrā ziņā es nejustos komfortabli, ja ar mašīnā būtu svešinieks. Es izbaudītu daudz parastākus randiņus. Ja patīk kaut kas aktīvāks var taču ar weikbordiem pabraut, izstaigāt Tarzānu, nu jebko. Mans ideālais date būtu paņemt vīnu, doties uz kādu teresīti vai pasēdēt uz jumta.
Jautājums tev - tik dārgi randiņi un tāda lutināšana, tādēļ, ka viss kas tevi interesē meitenē ir pārgulēt un “pamīcīties” vai arī jums ir nopietnas attiecības un patiešām mīli viņu? Cik ilgi esat kopā?
14.07.2019 20:40 |
 
Reitings 461
Reģ: 05.05.2019
Es tikko atcerējos, kā es rīkojos, kad gribēju aizbraukt uz Sidneju. Ņēmu talkā google maps un skatījos, kā tur izskatās ielas utt. :D Radās izjūta, ka esmu tur. :D
Bet cilvēki ir dažādi un varbūt Tev šī ideja liekas muļķīga, bet man toties oriģināla. :D
14.07.2019 20:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits