Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzīvnieku reinkarnācija

 
Reitings 273
Reģ: 20.05.2019
Neticu. Cilvēki vienkārši redz to, ko grib redzēt. Slimi turēt to, kas aizgājis un cerēt, ka reinkarnācijas procesā, tagad tas ir šis suns vai citā gadījumā cilvēks.
Cilvēki vienkārši sāk saskatīt līdzīgas lietas tur, kur grib to redzēt, lai sevi tādā veidā nomierinātu un liktu justies sev labāk. Nekas vairāk.
Lai arī par to visu neko nevar spriest, kamēr paši neesam nomiruši,un tai pat laikā esmu bioloģiskā ritma piekritēja-tu esi tikai organisms(šūnas), kas aug, dzīvo, mirst un noveco un nekas nepaliek vairs, kad sirds nesitas.
14.07.2019 05:01 |
 
Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Es arī uzskatu ka nav tādas reinkarnācijas. Cilvēks, dzīvnieks, visas šūnas piedzimst un mirst un nevar iekļūt citā vietā ķermeni. Loģiski domājot tad tam jaunajam sunim bija jāpiedzimst tieši tad kad nomira tavs suns. Minūti minūtē un ne vēlāk. Citādāk sanāk ka viņš izstūma citu dvēseli no ķermeņa?
Cilvēkam vienkārši patīk domāt ka mūsos un visā apkārt ir kas vairāk, kā tukši ķermeņi.
14.07.2019 07:34 |
 
Patīk
Reitings 1739
Reģ: 24.05.2019
Es tavos piemēros neredzu nekādas sakritības. Suņi bieži vuen priecājas redzēt random svešus cilvēkus, tas paklājs droši vien vēl smaržo pēc vecā suņa, tāpēc jaunais tur guļ, un acis suņiem mēdz būt līdzīgas, it īpaši, ja jaunais apzināti tika ņemts līdzīgs iepriekšējam. Tas, ka suns ātri mācās, vienkārši liecina par viņa apsviedību, turklāt tas piemērs ar bumbiņu nudien neliecina par baigo suņa talantu (vai gandrīz visi suņi nemāk nest bumbiņu?)
Pēc tēmas nevar saprast, cik tev gadu, bet spriežot pēc tā, ka tas suns bija ar tevi visu skolas laiku (vismaz 12 gadus?) viņš acīmredzot nomira jau cienījamā vecumā. Nāve ir dabisks process, varbūt tev derētu palasīt literatūru par nāves pieņemšanu. Mēs visi kādreiz mirsim, mums katram uz zemes ir dots savs ierobežots laiks. Tavs jaunais sunītis arī pēc padsmit gadiem mirs.
14.07.2019 07:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!