Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

CityBee elektroskūteru meistarklase Esplanādē

 
Reitings 1
Reģ: 12.07.2019
No 15. līdz 21. jūlijam Rīgā notiks Zaļā mobilitātes nedēļa ar vairākām aktivitātēm, lai aicinātu iedzīvotājus un Rīgas viesus sabiedriskā transporta un automašīnu vietā izvēlēties elektriskos skūterus, kas ir videi draudzīga, ērta un ātra pārvietošanās alternatīva.
Pirmdien, 15. jūlijā, no pulksten 11.30 - 15.30 Esplanādē pie Raiņa pieminekļa ikviens varēs apmeklēt speciālu meistarklasi “CityBee Scooters Academy” un apgūt iemaņas, kā viegli uzsākt braukt ar elektrisko skrejriteni, kā arī ikviens varēs izmantot elektriskos skrejriteņus 20 minūtes bez maksas.
Otrdien, 16. jūlijā, plkst.11.00 pie Nacionālās operas tiks prezentēta speciāla tūrisma karte rīdziniekiem un Rīgas viesiem, kas ļaus iepazīt Rīgu, izmantojot elektriskos skrejriteņus. Pirmie karti ar skūteriem izmēģinās Roberto, Kašers un Edgars Bāliņš (Singapūras Satīns). Karte būs latviešu un angļu valodā.
Izpētot rīdzinieku un tā viesu braukšanas paradumus, secināts, ka ikdienā cilvēki Rīgā pārvietojas 5 kilometru robežās.
Egija Gailuma, "CityBee Latvija" vadītāja: "Pārvietošanās ar skrejriteņiem pilsētā kļūst arvien populārāka visā pasaulē, tāpēc ar īpašu zaļās mobilitātes nedēļu vēlamies iedrošināt arī rīdziniekus spert nozīmīgus soļus, lai ikdienā pārvietotos pilsētā zaļi un ātri, turklāt ērti. Mūsu novērojumi liecina, ka cilvēku Rīgā vidējais dienas maršruts nepārsniedz 5 kilometrus - tas ir ideāli piemērots, lai kā transportlīdzekli varētu izmantot videi draudzīgo elektrisko skrejriteni."
Ideju par zaļās mobilitātes nedēļu atbalsta “CityBee Latvija”, Vides aizsardzības klubs un Bērnu Vides skola.
Jaunienācējs Latvijas tirgū - koplietošanas uzņēmums "CityBee", kas ir viens no lielākajiem koplietošanas uzņēmumiem Austrumeiropā un Baltijā, no 1. jūlija uzsāka elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā. Sākotnēji iedzīvotājiem un galvaspilsētas viesiem dažādās vietās plānots piedāvāt 150 skrejriteņus, pakāpeniski to skaitu palielinot līdz pat 500 vienībām. Ikviens varēs ērti iznomāt skrejriteni, izmantojot uzņēmuma lietotni "CityBee".
Papildu informācijai:
Inese Ozoliņa
mob. 26174731
12.07.2019 18:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits