Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sieviešu apakšveļa intīmpreču veikalos un tirdzniecības centros – vai ir atšķirība?

 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
Sveiciens visām! Kādu laiciņu atpakaļ es pie jums vērsos ar lūgumu palīdzēt izvēlēties labu sieviešu apakšveļas veikalu. Jūs man ļoti izpalīdzējāt – es beigās izvēlējos Change veikalu un tur nopirku tādu gaumīgo baltu komplektiņu. Meitene bija sajusmā. Tagad es gribu uzdāvināt kaut ko melnu un ar mežģīnēm.

Man nesen rādās tāds jautājums:
vai ir atšķirība starp apakšveļu, ko pārdod intīmpreču veikalos, un to, kuru pārdod specializētos lingerie veikalos (piem., tādos, kā Change), jo, piemērām, tajā pašā Sexy Style arī ir krūšturi un biksītes – kur ir labāk un vai ir vispār vērts izskatīt pirkšanai (nezinu kā pareizi pateikt latviski consider buying)?

Un tā ka es Change jau esmu kaut ko nopircis, varbūt jūs varētu ieteikt vēl kādu labu veikalu (budžets ir līdz 100 eiro)?
30.05.2019 16:26 |
 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
*kur ir labāk un vai ir vispār vērts izskatīt pirkšanai to veļu, kuru pārdod tādos veikalos, ka Sexy Style, vai arī labāk tomēr doties uz specializētiem veikaliem?
30.05.2019 16:29 |
 
Reitings 745
Reģ: 24.03.2019
Cik es emsu bijusi sexy style uz vietas un taustījusi tad tā prece liekas nekvalitatīvas un lētas. Materiāls sintētisks un varētu jūtīgai ādai radīt nepatīkamu sajūtu. Jā ,speciālajos veļas veikalos kvalitāte ir labāka. Tās pašas šuves ir labākas, mežģīņu audums utt.
Ja ir doma pirkt kādu kompletiņu tikai priekš jautrībām gultā tad derēs no sexy style, bet ja ir doma ikdienas vilkšanai tad ieteiktu no veļas veikaliem.
Kā arī sexy style izmēri bija dīvaini, jo uz aci varēju pateikt ka krūšturis man nederētu.
30.05.2019 18:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!