Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vajadzīgs sieviešu viedoklis!

 
Reitings 4
Reģ: 20.05.2019
Sveiki!
Sāakšu ar to, ka man nav vispār pieredzes ar iepazīšanos internetā, uzskatu, ka dzīve iepazīties ir daudz vienkāršāk un man tas nesagādā problēmas.
Iepazinos ar sievieti internetā, ne standarta apstākļos, bet specifiskā vietnē(ne iepazīšanās vietne). Viņa ir Amerikāniete, bet tam nav nozīmes, man ir tāds dzīvesveids, ka varu jebkurā laikā būt pie viņas.
Bija viens diezgan slidens moments, es viņai nosūtiju 100 rozes, sākumā anonīmi, bet nākošajā dienā es uzrakstiju, ka tas biju es, ka man viņa patīk un interesē, ka ziedi ir jauks žests, nekas vairāk.
Bet problēma ir tajā, ka ar viņu ir ļoti grūti uzturēt dialogu, es esmu tas kas jautā, viņa nekad neko nejautā pretī lai uzturētu sarunu, esmu mēginajis dazādas tēmas, vinai tuvas intereses, mēginajis pielikt pēc vinas atbildes savu viedokli/pieredzi lai viņai rodas jautājumi, utt... tagad man ir apnicis vienam uzturēt sarunu un es nesaprotu vai ir jēga vispār turpināt.
Viņa atbild ar garām atbildem, reti ir pāris vardu atbildes, ir reizes, kad viņa uzraksta pirmā, bet tas ir no sērijas "Vai Tu guli?", kas liek man domāt, ka viņa vēlas sarunu, bet saruna ātri nomirst ja es nesāku uzdot jautājumus.
Es domāju viņu tagad ignorēt pāris dienas/nedēļu, ja viņa nesāks izrādīt iniciatīvu kontaktēties, tad neredzu jēgu turpināt. Jūsu domas?
Mums abiem ir 30, man nav nekādu problēmu komunikācijā ar sievietēm realajā dzīvē un iegūt sievietes interesi par sevi ari nesagādā problēmas, bet te es jūtos bezspēcīgs. Viņa daudz laika pavada internetā, varbūt viņai ir zemas socializēšanās spējas, nezinu...
20.05.2019 11:23 |
 
Reitings 576
Reģ: 02.07.2018
ir cilvēki, kam vienkārši nepatīk vai nesanāk saziņa internetā, bet dzīvē tiekoties, viss ir ideāli :)
piemēram, ir mirkļi, kad ar draugu esam šķirti mēnešiem, un sazvanāmies katru dienu 2 reizes un vēl rakstām ziņas dienas gaitā, bet man ir draudzene, kas vienkārši nespēj attāluma attiecības, viņa pārvācās uz citu kontinentu un sazinājās ar draugu reizi nedēļā, līdz saprata, ka nav jēgas :D
ignorēt viņu nedēļu, ar cerību, ka viņa attapsies un sapratīs, ka vajag tev pievērst vairāk uzmanības, būtu diezgan neefektīvi. ja šķiet, ka nav vērts viņas dēļ censties un būt tam, kas uzsāk sarunu, tad arī nevajag.
20.05.2019 12:52 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Es neuzdodu jautājumus tad, kad mani otrs cilvēks neinteresē.
Ja man raksta, es pieklājības pēc atbildu, bet neturpinu sarunu, ja neesmu ieinteresēta.
20.05.2019 15:40 |
 
Reitings 4
Reģ: 20.05.2019
Paldies!
Telia no tā cik daudz es zinu, īsas/viena vārda atbildes nozīme, ka cilvēks nav ieinteresēts. Viņa atbild pārsvarā gari, jau otro nedēļu notiek "sarakste", ir reizes kad viņa uzraksta pirmā, ir pat bijuši "saldus sapņus" novēlējumi no viņas. Priekš kam viņai to darīt ja viņa nav ieinteresēta. Es arī viņai esmu teicis, ja kādā brīdī ir par daudz vai ja viņa nevēlas turpināt komunikāciju lai saka tieši, esam pieauguši cilvēki un nav jegās tērēt vienam, otra laiku. Viņa atbildēja, ka novērtē to un pateiks ja tā būs.
Es redzu tikai ignorēšanas opciju, dzīvē tas bieži nostrādā.Ja viņa neizrādīs nekādu iniciatīvu, tad es padošos. Man nešķiet, ka nav vērts dēļ viņas censties, esmu ļoti skaidri licis viņai saprast, ka viņa mani interesē un interesē vairāk par saraksti, bet ir robežas. Ja viņa nesāks iesaitīties komunikācijā, mēs līdz reālam "randiņam" nenonāksim, es redzu, ka viņa ir diezgan piesardzīga, bet esmu izmēģinājis visu, uzmanīgu pieeju, tiešu pieeju, runāt par un ap viņu, par sevi, par viņas interesēm, par savām interesēm, par viņas emocijām, par pavisam dziļam tēmām, nekas nenoturās ilgāk par 2-3 apmaiņām ar ziņām.
20.05.2019 16:23 |
 
10 gadi
Reitings 112
Reģ: 08.04.2012
Kas tev liek domāt, ka viņa grib ko vairāk par saraksti ar tevi? Interese jau var būt, bet tas nenozīmē, ka viņa uzreiz ir gatava ar tevi tikties.
Un ziedu klēpis pēc 2 nedēļu virtuāla kontakta? Man tas liktos par traku un liktu drīzāk tādu kavalieri atgrūst, it sevišķi, ja čatā dzirksteles jums nešķīst un sarunas nevedas...
Padomā labāk, kas tevi tur pie viņas? Jo veselu ierakstu izveidot par to. Tāds kā apburts konkrēti. Liek domāt, ka pirmā, kas neatbild uz uzmanības apliecinājumiem. Viss kas par daudz, tas par skādi. Kā tev šķiet, viņa nevarētu domāt līdzīgi?!
Un ignorēšana, lai gūtu reakciju, ir bērnišķīga. Neesi domājis vienkārši viņai pateikt, kā jūties par to visu un pajautāt, ko viņa par to domā? Bet nē, tā jau nevar, jāspēlē bērnudārzs.
20.05.2019 19:13 |
 
Reitings 302
Reģ: 12.02.2016
Killere, kāpēc tad cilvēki - vīrieši un sievietes vispār iesaistās šajā aplidošanas spēlē?
Varbūt tāpēc, ka tajā arī ir viss skaistums, noslēpyms, satraukums un rotaļa. Tikai tā arī var dzimt jūtas.
Šajā laikmetā tā jau viss nonivelējas un ja pat sievietes ir "par tiešumu", tad nu ko tur vairs muti dzesēt...romantika mirst.
Kādreiz vispār viss notika tik caur mājieniem, aizplīvurotiem skatieniem....tur bija ko domāt, sasprindzināt visus jutekļus, cerēt, sspņot, just.
Nu nav visam jābūt "pa tiešo", ir jāatstāj vieta spēlei un trauksmei.
Rozes ir skaists žests un absolūti nekā atbaidoša tajā nav.
Auroram ieteiktu likt lietā savu prātu un šarmu, aizraut viņu. Nu esi iekarotājs, ja ja esi uzsācis šo taktiku, līdz galam. Tikai Tev pašam lemt, cik ļoti Tev to vajag vai arī kad Tev apnīk.
20.05.2019 21:11 |
 
Reitings 4
Reģ: 20.05.2019
Nezinu, kas notika, bet šodien viņa man uzrakstija garu ziņu un mēs saturīgi sarakstījāmies vairākas stundas. :D
20.05.2019 22:48 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Bet jā, principā pēc savas pieredzes un novērojumiem saku, ka ir cilvēki, kas nemaz nemeklē tikšanos, tikai čato. Izspēlē visādas fantāzijas, domās to visu piedzīvo, bet līdz realizācijai netiek.
21.05.2019 12:15 |
 
Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Varbūt viņai nepatīk čatot? Esiet mēģinājuši tikties?
21.05.2019 12:27 |
 
Reitings 4
Reģ: 20.05.2019
Vakar viss bija savādāk, viņa uzdeva daudz jautājumus un bija ļoti ieinteresēta. Čatot domāju viņai patīk, tas viss ir vidē kurā čats ir daļa no ikdienas sakarā ar profesionālo darbību.
Es pieļauju iespēju, ka viņa varbūt nemeklē reālu tikšanos ar internetā iepazītu cilvēku, bet tad redzēs, katrā ziņā ir liels progress.
Tikušies neesam, es atrodos Eiropā, viņa Amerikā un viņa ir diezgan piesardzīga. Es pēc mēneša dodos uz Ameriku un viņa to zin. Tad redzēs, pazudīs vai tikšanās notiks. Es pats mazliet skeptiski uz to visu skatos dēļ mentalitātēm, ļoti atšķiras mentalitātes starp Eiropā un Amerikā uzaugušu cilvēku, viņa ir itāliete uzaugusi Amerikā, bet mēģināt noteikti ir vērts, kaut dēļ pieredzes.
Ziedi bija ļoti slidens gājiens, es to apzinos, ka ziedi tik agrā stadijā var būt ļoti "creepy".
21.05.2019 14:10 |
 
Reitings 6
Reģ: 08.03.2019
Ir sievietes kam garlaicības dēļ patīk tā darīt. Patīk runāties un apsvērt ideju tikties, kamēr tas īstais ko viņas grib nepievērš viņām uzmanību. Tas nav tīšām bet tā mēdz būt, izklausās pēc šī gadījuma. Jo ja ļoti patiktu viņa izrādītu tikpat spēcīgu interesi pretī un tu to vienkārši justu
22.05.2019 09:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits