Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tām, kas precējušās Las vegas

 
Reitings 141
Reģ: 23.02.2014
Nākošgad uz pus mēnesi braucam ceļojumā uz Ameriku, vēlamies Las vegasā apprecēties, varbūt kāda ir piedzīvojusi kāzas tur un varētu padalīties ar pieredzi?
10.05.2019 22:39 |
 
10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Es precejos Vegasaa. Mums gan nebija nekaa plaanota ieprieks, jo izdomajaam esot uz vietas.
Vienigais, kas tev ir jadara ir jaiznem Marriage licence - ieguglee par to, maksaa kadi $70 - tu ir jaaizpilda forma un abiem jaierodas personigi. Musu gadijuma izstavejam rindu kadas 20 min un viss ok. Bez sis licences jusu lauliba nav oficiala. Iestade, kas sos izsniedz, strada lidz pusnaktij (vismaz 5 gadi atpakal ta bija) tapec taas filmas, kur rada, ka kads precas naktii - nav taisniba, jo lauliba nav likumiga.
Musu ceremonija bija 10 min iisa vienaa no kapellaam. Taapeec, ka naakamajaa dienaa braucaam uz citam vietam un Vegasaa neatgriezamies, musu laulibu aplieciba tika mums sutita pa pastu. Ari kapella, kur precejamies vini uzreiz orginalu nedod, bet tikai kopiju (vismaz musu gadijuma). Vini vareja orginalu dot pec 2 dienaam. (Mums bija par velu, tapeec pasts).
Kad aplieciba bija sanemta, man bija jasuta taa atpakal Las Vegasas stata sekretaram, lai iegutu Apostilli (sis padara laulibu legalu Hagas konvencijas valstiits, musu gadijumaa UK un LV). Laikam kaut kas bija jamaksa ari par so bet ne iipasi daudz. Kopumaa papiiru sutisana aiznema 6-8 nedelas, kamer sanemam visu atpakal.
Tad bija jatulko dokumenti pie zverinata tulka un gaju uz pasu dalu, lai nokartotu jauno pasi LV. Taja laika celoju ar veco uZvardu un nekada problema nebija, jo reali jau taa lauliba nekur registreta nav. Tapec, ka nedzivoju LV un papiru sutisana aiznema laiku, pasi sanak taisit LV par pilnu cenu, nevis par to, kas ir cenradii pie uzvarda mainas, jo tas laikam
Attiecaas uz 30 dienam tikai. Varbut kaut kas mainijies tur sobrid.
Nekaa sarezgita ar Vegasu nav. Mans darba kolegis precejas ari tur, bet vinam bija nopietna ceremonija ar radiem klaatienee. Procesa zinaa viss bija tapat kaa man.
Musu kaazas izmaksaja $200 :D potencialo kaazu naudu izvelejamies ieguldit nekustamajaa ipasumaa. Varbut kaadreiz uztaisisim balli gimenei un draugiem :)
11.05.2019 10:26 |
 
10 gadi
Reitings 3036
Reģ: 13.11.2011
Mani arī šis interesē.
11.05.2019 14:14 |
 
Reitings 246
Reģ: 27.04.2013
Es sheit shobriid dziivoju bet samba ljoooti labi visu jau izskaidroja
13.05.2019 23:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits