Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mājās likti nadziņi

 
Reitings 512
Reģ: 04.03.2016
Sveikas! Esmu nolēmusi pati sākt sev likt mājās nadziņus, par cik mani tā īsti līdz šim nav apmierinājušas cenas un arī braukāšana šurpu turpu pie meistariem.. Varbūt kāda šeit var padalīties - meistarīte vai vienkārši, kas arī hobija līmenī liek sev mājās nagus - kā jūs to apguvāt, kur labāk iepirkt lakas un visu vajadzīgo (eļļas, noņēmējus, tipšus u.c.)
24.04.2019 21:58 |
 
10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Čau. Es visu pasūītīju no aliexpress- man draudzene arī ta izdarīja, kas man iemacīja. Bet nu vari jau arī profesionālajā veikalā sapirkties- tā laikam būtu labāk, bet dārgi.
Tur diži nav ko macīties..... nu varbūt te meistarītes mani pielabos, bet kā mācīja mani: sataisi nagus kā gribi formiņu ar vīlīti un virsējo slānīti novīnē nagam, tad uzliec attaukotāju, pagaidi kamēr tas iesūcas kārtīgi nagā un tad vairs nevar nekam ar nagu pieskarties :-D Pēc tam liek top coat, liec lampā, pēc tam nagu laku ar krāsu un tad atkal lampā, tad base coat un atkal lampā. BET no pieredz iesaku nopirkt gēlu un pēc top coat uzlikt gēlu, citādi man ātri nagu laka nodrupa.
Gēlu pa 2 kārtam būvēju, uzliec- lampā, uzliec, lampā..... un tad krāsaino nagulaku...utt ka jau aprakstīju beigas. Pēc tam vēl var beigās to kutikulu eļļiņu un pēc katras reizes, kad izņem nagus no lampas notīri ar vatīti+acetonu.
Bet zini-pašam tas aizņem daudz laiku. :-D
26.04.2019 14:04 |
 
Reitings 6
Reģ: 12.12.2016
čau! man ir diploms, bet principā visu biju pati iemācījusies. Tā kā lieku pārsvarā sev un tuvākajām draudzenēm, tad krāsas sūtu aliexpress - neredzu gandrīz nekādu atšķirību. Bāzi un topu pērku profesionālajos veikalos, jo aliexpresā neko ar ilgu noturību neesmu atradusi! :D iesaku praimeri pirkt arī profesionālā veikalā, nevis no kkādiem ķīniešiem. Bāzi un topu lietoju no Luxe, veikals laikam Jelgavā un internetā tikai. Pārējo visu arī var pirkt aliexpress- tipšus utt.
26.04.2019 14:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)