Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Puiša labākais draugs

 
Reitings 13
Reģ: 16.12.2018
Sveikas meitenes. Palīdziet lūdzu ar padomu. Lieta tāda, ka manam puisim ir uzradies draugs, kurš cik saprotu pirms pāris mēnešiem atbraucis no uk atpakaļ uz Latviju. Sākumā īpaši nepievērsu uzmanību, viss bija itkā normāli, taču mūsu attiecības vienu brīdi sašķobījās, viens no iemesliem bija, ka puisis bija pasācis gandrīz visu brīvo laiku, ieskaitot kad bija ar mani, pavadīt to ar savu jauno labāko draugu. Tajā skaitā abi visu laiku čato, kā arī tas draugs sauc viņu spēlēt datoru. Nesen pamanījos ielīst drauga telefonā un paskatījos viņu čatu, kas mani totāli šokēja. Viņa draugs bija rakstījis tādas frāzes kā, šķiries no savas meitenes, būsi brīvs vismaz varēsim kopā spēlēt pc utt. Un vēl apvainoja mani dažādos vārdos. Izlasījusi tādas lietas es biju nikna un atbildēju, ka lai liek mūs mierā, ja jau šādi spēj izrunāties. Protams, ka draugs neko nesaskatīja tajā situācijā, tikai nomainīja telefonam paroles un joprojām komunicē ar viņu, runā vairāk pat kā ar mani. Viss ko zinu ka tam draugam pašam arī esot meitene kā arī mans puisis nesen kaut ko minēja, ka tam viņa draugam šeit Latvijā laikam necik daudz citu draugu neesot. Bet vai tāpēc ir jārīkojas tā? Man nav nekādu iebildumu pret citiem viņa draugiem taču ja šādi spēj pateikt, es nevēlos, lai viņš kontaktētos ar tādu cilvēku. Piebildīšu, ka pašlaik mēs tiekamies retāk un sāp, ka satiekamies uz dažām dienām mēnesī un joprojām nespēj viņš normāli atiet no tā sava drauga, jo nepārtraukti viņam sūta ziņas un aicina kaut kur.
01.04.2019 19:46 |
 
Reitings 503
Reģ: 07.03.2016
Izlasot vienīgais jautājums radās, cik viņiem gadu? Nudien bērnišķīgi.
01.04.2019 20:23 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Manai draudzenei pirms daudziem gadiem bija līdzīga situācija. Viņas draugs viņu pameta (nesaku, ka tas būs Tavs variants), lai varētu izklaidēties ar savu jauniegūto draugu, līdz brīdim, kad tam draugam uzradās pašam sava meitene un manas draudzenes ex vairs nebija vajadzīgs laika kavēšanai. Tad, kad tiem puišiem bija bezmaz vai draudzīgais romāns, tas draugs arī mētāja visādas piezīmes par manu draudzeni. Es gan runāju par vecumu ap 19 gadiem. Man neliekas, ka daudz tur var ietekmēt. Iespējams, protams, ka tā ir tikai tāda fāze, vienkārši liekas jocīgi, ja draugam liekas OK, ka viņa otra puse tiek apsaukāta.
P.S. Telefonā līšana - nerātni, nerātni.
01.04.2019 20:25 |
 
Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Es domāju, ka tur vienkārši nav ko auklēties ar tādu. Pamet un miers. Vīrieši jau tā mūsdienās ir memļaki, neaudzini nākamo paaudzi, ļaujot tik pavirši pret tevi izturēties.
01.04.2019 20:56 |
 
Reitings 105
Reģ: 06.01.2016
Lose, jau sen bija jāliek viņiem mieru. Nu, negrib ar tevi pavadīt laiku, nav ko plīties virsū un pīkstēt. Uzskatu, ka vīriešu darīšanās nav jālien pa vidu. Nesaprotu kas tās par attiecībām, kur satiekās dažas reizes mēnesī. Smieklīgi. Acīmredzot jau ir bijis signāls no tevis atkratīties. :-D
01.04.2019 21:05 |
 
Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Ak šie jaunieši:-D protams aizvainojoši, bet ko par to saka tavs draugs? Ja jau nav tevi pametis, lai spēlētu pc, tad jau viss kārtībā. Parasti tie džeki, kas ellīgi mauj par "zem tupelēm" utt.dzīvē uzraujas uz tādām madāmām, kuras aizliedz pat elpot. Es ieteiktu pilnīgi ignorēt visas labākā draudziņa negācijas, jo tu esi kopā ar savu puisi, nevis viņa draugiem un nav jāgaida, kad nu tagad visiem patiksi un visi patiks tev.
01.04.2019 22:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits