Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

5 ritenis...

 
Reitings 4
Reģ: 21.03.2019
Sākšu ar to ka esmu puisis, 17 gadim
Jau kādu ilgu laiku esmu attiecībās, nu jau 10 mēnešus, bet kopš jau paša attiecību sākuma visulaiku manai draudzenei pievērš uzmanību kāds klasesbiedrs. Klasesbiedrs pievērš parasti uzmanību tad, kad aizeju uz labierīcībām vai uz mājām (+/- ne ilgāk par 15min, jo nevēlos atstāt viņu vienu ). It īpaši kad esam kādreiz sastrīdejušies centies ļoti nocelt, sēdējis pēc iespejas tuvāk viņai, uz beņķa pat bez distancēm, kā arī baigi "koļījies". Tēlojis ka arī mācības priekšmeta tēmu nesaprot un prasījis palīdzību, kaut draudzene īsti nepārzin to priekšmetu vislabāk klasē. Tā jau īsti es nesatrauktos, bet draudzenei tas klasesbiedrs vēl pirms mūsu attiecībām itkā patika, bet viņai viņš nepievērsa uzmanību, bet šobrīd to dara un pat jau uzbāzīgi :-/. Esmu teicis draudzenei ka man tas nepatīk, jau ilgu laiku atpakaļ, bet cik saka mani draugi, viņi runā tik un tā. Lūdzu pēc padoma ko darīt, jo ja vēl ilgi šādi turpināsirs, domāju ka neizturēšu un nogādāšu to lieko slimnīcā.... vai arī uzspiedīšu ultimātu attiecībām, ko galīgi nevēlētos :-( Varbūt kādam ir bijusi pieredze un kā ir atbrīvojies no liekā?
22.03.2019 00:05 |
 
Reitings 544
Reģ: 22.04.2016
Nevar aizliegt kontaktēties ar klasesbiedriem. Atliek vien samierināties, ka viņa runās ar viņu un vēl daudziem citiem puišiem. Tas nenozīmē, ka viņa skries prom no tevis. Vienīgais varu ieteikt pamainīt attieksmi. Priecājies, ka tev ir tik forša draudzene, kura patīk arī citiem, nevis ieņem cietēja lomu tāpēc, ka kāds cits pievērš uzmanību tavai draudzenei. Nevajag iebilst pret to. Esi labāks par citiem. Neaizmirsti pats savai draudzenei pievērst uzmanību un pavadīt laiku kopā ar viņu.
22.03.2019 00:23 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Skaties ka pats netiec slimnīcā. Jaunībā maksimālisms neļauj novērtēt pretinieku. Sievietes parasti žēlo zaudētāju nevis ciena uzvarētāju. Tāpēc kauties meitenes simpātiju dēļ nekad. nevajag.
Klasisks maksimālisma un pretinieka nenovērtēšanas piemērs amatieru sportā. Balstoties uz interneta un jauno enciklopēdiju saturu izdarīja aizvainojumu. Kvalifikācija konkrētajā sporta veidā abiem vienāda, svars vienāds, pieredze vienāda.
Arguments; tajā sporta veidā, ar kuru tu nodarbojies iepriekš, nav tehniku tādu un šitādu! Tu vispār nekam nederi, jo 6 gadu laikā tur dabūji tikai 1 kju:-P. Neko nevari.
Labi, šis ir cits sporta veids kurā abi trenējušies tikai gadu.
Izmēğinās ringā. Enciklopēdijām uzticīgais čalītis bija nokdaunā 15 sekunžu laikā. :-) Tā viņš uzzināja, ka atšķirībā no modernā sporta varianta, klasiskajā tur tajā viņaprāt nederīgajā veidā māca spert. :-D
Forši gudri runājot ar pieredzi tikai 1 gads tikt ringā ar pretinieku, kuram pieredze treniņā spert ar celi ir kopā 7 gadi:-D. Normāls, prasts frontāls kiks, kurš pat presi neizmauca cauri. Internetā raksta, ka tad viss okei, ringā gan viņš piecēlās tikai pēc 4 minūtēm. :-P
22.03.2019 00:38 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Tehniski to sauca par nokautu, bet es tā ne; pie filmas bija, sēdēja uz dibena un atpūtās. :-D
22.03.2019 00:42 |
 
Reitings 4
Reģ: 21.03.2019
@Tul diezvai nonakšu, jo tieši tas cilvēks vairākkārt ir dabūjis no manis jau, bet ne par tieši šo tēmu. Kā arī par tehniku, neesmu nekāds bez pieredzes šajā tēma, drīzāk pat liela pieredze ar dūrēm.
@vienspats nu jā, bet izskatās ka viņam mana draudzene patīk un pirms 2 mēnešiem notika tā ka mēğināja izjaukt attiecības samelojot par mani draudzenei. Un vēl pirms nedēļas prasījis draudzenei ko darot šodien un vai nevēlas pastaigāties. Protams par to uzzināju tikai no citu draugu puses tajā dienā, jo man viņa neko nestāsta. Īsti ta būtu vienalga par šo, bet draudzene neko nestāsta ja kaut kas notiek tur, saka kad nekas nav notics, tas pats arī par to jautašanu vai velas iziet arā, nav minējusi vispar, teica tad ka šodien viņš neesot runājis ar viņu. Un bails ka nav tā ka viņai viņš patīk :-(. Ir arī citi stāsti kāpēc tā uztraucos, bet tas jau ir bijis sen.
22.03.2019 01:37 |
 
Reitings 4
Reģ: 21.03.2019
@vienspats labi, domāju šo tēmu var taisīt ciet, paldies. Centīšos vienkārši skatīties no pozitīvās puses.
22.03.2019 01:40 |
 
Reitings 4
Reģ: 21.03.2019
@Tul , paldies, varbūt arī, ja ta notiktu tad notiktu ar to žēlošanu un pa cik nevēlos lai kaut būtu mazākā iespēja tā notikt. Tad neko fiziski neiesākšu. Paldies
22.03.2019 01:42 |
 
Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Īsti ta būtu vienalga par šo, bet draudzene neko nestāsta ja kaut kas notiek tur, saka kad nekas nav notics

Iespējams, ka tiešām nekas tur nav noticis, a iespējams jau attiecību sākumā meitene melo, kas attiecībām nemaz nenāk par labu. Tad jādomā, vai tev šāds cilvēks maz ir vajadzīgs.
Fiziski labāk nevajag izrēķināties. Nākotnē var nākties nožēlot jaunības stulbuma sekas.
22.03.2019 04:15 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Kāpēc tikai nākotnē? Meitenes nereti žēlot sāk to, kuram ir uzlikts zilums. Par zilumu nopietnas sekas nebūs, bet meiteni pazaudēt tā var viegli un ātri.
Cilvēki, kuri no tā neko nesaprot, parasti par zaudētāju uzskata to, kuram pabojāts ğīmis. :-D Cik naivi, reizēm tas, kam ğīmis pabojāts, to faitu uzvarēja. Tāpat cīpslas paeasti sāp vairāk kā sadauzīts ğīmis, tikai to neredz. To ka sāp pa īstam sajūt tikai vēlāk.
Piemērs; aizej uz sporta maču, tur dabūn uzvaru, bet uz ğīmja zilumi, beibe aptekalē un žēlo. :-)
Aizej uz citu, tev zilumu nav, izskaties smuki. Reāli sāp tā, ka nezini kur likties:-( bet tevi nepaijā jo smuki izskaties.
22.03.2019 09:00 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Cik Tu vari būt pārliecināts, ka tie draugi stāsta taisnību? Kā viņi zina, ko kurš kuram ir teicis? Otrs, draudzene gāja pastaigāties vai nē? Ja viņš viņu tiešām bija saucis pastaigāties, bet viņa neaizgāja, domāju, ka nav ko uztraukties. Par to neteikšanu - nav forši, bet, ja meitene negrib nekādas scēnas, tad ir diezgan saprotams. Mans ieteikums būtu kopā ar draudzeni pavadīt daudz laika veidā kāds jums abiem patīk un ir interesants. Ja jūs abi būsiet tiešām tuvi, tad nekādi klases biedri to vienkārši nevarēs ietekmēt.
P.S. Un es arī balsoju pret fizisku iespaidošanu, bet tāpēc, ka tā var nejauši nogalināt cilvēku vai pataisīt par invalīdu.
22.03.2019 09:15 |
 
Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Kāpēc tikai nākotnē? Meitenes nereti žēlot sāk to, kuram ir uzlikts zilums. Par zilumu nopietnas sekas nebūs

Ja tas bija no mana teksta, tad es par tām nākotnes sekām vairāk domāju, ka tagad pat uz kādu nepareizi paskatoties, var uztaisīt krimināllietu. Un tad tie zilumi, vai uzvarētāja statuss nudien neattaisno to, ka kādu tikko nositis vai gandrīz nositis un jāsēž cietumā vai arī personas lietā, papīros norādīti fakti par šādu jaunības dienu pārgalvību.
22.03.2019 09:16 |
 
Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Mans ieteikums būtu kopā ar draudzeni pavadīt daudz laika veidā kāds jums abiem patīk un ir interesants. Ja jūs abi būsiet tiešām tuvi, tad nekādi klases biedri to vienkārši nevarēs ietekmēt.

Ieteiktu ņemt vērā šo padomu. Tu klasesbiedram vietu neierādīsi ar to, ka iesi viņam "sadot pa purnu". Meitenes acīs tas būs prasti un brutāli un viņai būs kauns par Tevi un Tavu rīcību. Kaušanās varbūt Tev, kā jau jaunam puisim, liekas, ka atrisinās lietu, bet ja Tu veidosi ar draudzeni labas attiecības, viņa jutīsies ar Tevi labi un forši, izrādīsi viņai uzmanību un rūpes, tad citi puiši viņu neinteresēs. Viegli ir iejaukties kādam pa vidu tad, kad attiecībās kaut kas nav kārtībā, tās ir sašķobījušās un pāris savā starpā nemāk to risināt. Kontrole, privātīpašnieciskums, greizsirdība, ultimāti rada neveselīgas attiecības. Nepieļauj šīs kļūdas attiecībās un mācies problēmas risināt kā nobriedis jaunietis - ar izrunāšanos. Un tas, ka viņi runā - Tu nevari savai draudzenei aizliegt sarunāties ar visiem vīriešu kārtas pārstāvjiem, nevajag uzreiz domāt sliktāko, bet iemācīties arī paļauties uz savu draudzeni.
22.03.2019 09:41 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Blackice
Kāpēc izkopēji tikai daļu no mana teikuma?
Kas attiecas uz sišanu un tiesām, tad es nezinu nevienu, kuru iesēdināja ziluma dēļ. :-)
Ziluma uzlikšana parasti izmaksā piķi un maksimums klāt sutkas. Okei, var būt problēmas ar ieroča atļauju ja tādu gribēs.
Viegli salauzta deguna dēļ arī nezinu nevienu, kuru par to iesēdināja. Varbūt nosacīti atbrīvoto utml var ielikt ķurmī.
Smadzeņu trīce jau ir nopietnāk, ja fruktam vidēji smaga vai smaga, tad ir gadījumi, kad iesēdina ķurmī, ir kad nosacīto iedod.
Švaks ķirbis un nosprāgst?, tad bēdīgāk. Bieži iesēdina.
22.03.2019 10:14 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Dzervenes pareizi raksta.
Turklāt, kad es vairāk nodarbojos ar sportu, kurā nomināli nesit, skuķi mani nežēloja un neapjēdza, cik sāpīgi tas ir. Okei, tu smuki izskaties, tev tur IT kā esot kaut kādas mikrotraumas no treniņiem fiz un sačiem? Okei, tev lapa nav, zilumi nav, ko tu gulšņā? :-P Tad kad man reāli sāp tā, ka patrenēties 2 mēn nevarēju. :-/
Aizgāju citur, tur pa muti dod:-D. Uzreiz bija beibe, kas žēlo un aptekalē:-):-):-). Vizuālais iespaids svarīgāks par sāpju līmeni. Reāli tai mordobojā mazāk sāpīgi viss bija kā tur, kur purns bija smuks.
22.03.2019 10:26 |
 
Reitings 842
Reģ: 17.12.2018
Tīņiem tīņu problēmas. Nav ko iespringt, pēc pāris mēnešiem pašam tā draudzene jau būs apnikusi un meklēsi citu.
22.03.2019 10:34 |
 
10 gadi
Reitings 3532
Reģ: 13.03.2013
Ehhh...young love.:-D Stulbuma un hormonu kokteilis.:-D Geez louise, puis, tik nesāc kauties vai izteikt draudus.:-D
Esi labāks par citiem. Neaizmirsti pats savai draudzenei pievērst uzmanību un pavadīt laiku kopā ar viņu.

Pa lielam tā arī ir, tev vnk nav tiesību viņai aizliegt kontaktēties ar pārējiem klasesbiedriem.
Tāpat visas šis te vidusskolas kalses biedru attiecības beidzās līdz ar vidusskolu,nepieņem dumjus lēmumus, kas var ietekmēt tavu talāko dzīvi.
22.03.2019 10:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits