Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Fiziskā sagatavotība. Salīdzinājums.

 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Par cik internetā dažviet kaut ko pavisam citu dēvē par fiziskās formas pārbaudi, ielikšu daļu, ļoti saīsināti un nebūt ne visu, kāda ir fiziskās sagatavotības pārbaude, ja atnāk cilvēks, kurš pasaka, ka ir trenējies kikboksā utml, boksu nekomentēšu.
Tā būs maziņa daļa, kam ir jāiet cauri lai varētu kaut ko noskaidrot. LV jūtjūberi utml tādus video neliek, bet klubi ar ētiku nekad nepublicēs; ja cilvēks nav ļoti labi sagatavots, par to ņirgt nedrīkst. Pro kandidējošie un treneri to neliks, jo fiziskās sagatavošanas nianses ir īstie knifi, nevis mistiski slepeni paņēmieni.
Ielikšu mazu ! daļu no pārbaudes, es zinu maz!!! un to ko zinu, visu arī negribu teikt.
Kāpēc es to rakstu? Visādi slepeni paņēmieni, ultraunikālas skolas, mistiski senseji un guru; nekas nepalīdzēs bez fiziskās sagatavotības. Populāri ir pašaizsardzības kursi birojniekiem, bet mīļais Dieviņ, ja nav fiziskā, nekas nepalīdzēs.
Esmu trenējies īpaši bīstamu paņēmienu, tagad... Scenārijā pretī nav distrofiķis, nedaudz citā leņķī atrodas žoklis un vari raudāt, nevis kādu apdraudēt.
Ķīnā 5000 gadus ir bijusi paruna; es nebaidos no cilvēka, kurš zina 10000 paņēmienu, es baidos no cilvēka kurš zina 10 un ir izpildījis katru no tiem 10000 reizes.
Nekādu atbilžu uz debiliem jautājumiem nebūs, nekādu reklāmu vai drukāšanas es varu tik reizes, citi nevar.
Priekš kam? Varēs izmēğināt un bez klaviatūru nodarbināšanas, lai klusējot sevi novērtētu. Protams, ja interesē fiziskā forma nepublicējot savus reālos vai sadomātos sasniegumus.
Daži pārbaudijumi ir ar norādītiem % no personas svara.
25.02.2019 15:58 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
1.0
Īsi nosauksim par vēdera muskulatūras pārbaudi.
Vieglākie.
1. Guļus uz grīdas, ceļ taisnas kājas augšā un uzskaita reizes, cik persona var pēc kārtas pacelt taisnas kājas līdz ap 90 grādu leņķī, lāpstiņas visu laiku pie grīdas.
2. Tas pats, tikai ceļ augšā ķermeni, nevis kājas, rokas aiz galvas, ja tas neērti, lai tur kaut uz krūtīm.
Vispārzināms fiziskais, nekas slepens, ne tā.
Fast track.
Sportā nereti ir svarīgs darba temps, tad pārbauda arī to, otrajā variantā ieslēdzam hronometru un uzskaitām, cik reizes persona var izpildīt norādīto tur 10 sek, 20 sek un 30 sek laikā.
Šis ir vieglais variants un tas ir vispārīgs, nevis konkrētam sportam, nākamajā postā būs smagāki pārbaudes vingrojumi ar lielāku slodzi.
25.02.2019 16:16 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
2.0
Nedaudz grūtāk.
Zviedru siena. Sporta stundās redzēta visām un visiem.
2.1 Standarta pozīcijā taisnas kājas ceļ, cik nu tur reizes var pacelt.
2.2 Tas pats ar hronometru, cik persona ar izpildīt 10 sek, 20 sek, 30 sek laikā.
Sportā ir svarīgi atšķirt ātro kustību atbildīgo šķiedru attīstību no lēno šķiedru dotā spēka, tādēļ.
Kikam etc.
Ņemam un turpat liekam pacelt standartpozīcijā kājas un slogojam ar svaru, fiksējot laiku, cik sek ar desmitdaļām un cik kg papildslogu var izturēt.
Nekāda jūtjūbe, komentāri vai filmēšana, ieraksta žurnālā un viss. Neesmu redzējis internetā nevienu no šīs paša redzētās pārbaudes cilvēku rezultātiem. Nekad. Pat real life sarunās jebkādā to zinošo stāvoklī.
Kiks ; špagats, of coruse, par to nav runa.
Objekts sver mazāk nekā es.
Ņemu viņa kāju uz pleca, izstiep puspilnu špagatu un es ceļos augšā, fiksējot, cik ilgi un kādā augstumā šis var fiksēt stāju uz vienas kājas ar otru izstieptu uz mana pleca, līdz pārnese uz pēdas priekšdaļu, iestājas pilns špagats.
Nekā slepena, nekas jau gadus 100 publiski nezināms, bet kodols tur ir izdarīt.
3.0
Statika.
Ņem rokas un saliek vienkāršās atslēgās, uzdevums noturēt max ilgi vai otrā variantā pārvietot pozīciju.
Citi ņerkst jau pēc 10 sekundēm, kaut nekādu cīņu paņēmienu vai īpašu metožu tur nav.
Ir tādi, kuri neatlaiž atslēgu un nepieļauj izkustināt tvērienu līdz no nagu pamatnēm sāk pilēt asinis.
Tagad ir norm trenažieri un klasisko 1:1 bez apsaitēm daudzkur nepraktizē, es klientiem, ja trenētu, arī nepraktizētu. Jo ir kas nav ņuņņas un var izturēt līdz sāk pilēt. Tie par treniņiem parasti tur vairs neko nemaksā.
Ofisa cilvēks ar doktora grādu vai cilvēks tikai ar pamatskolu, tur nav atšķirības pat rezultātos. Abi varianti ir redzēti kā kolosāli.
25.02.2019 17:36 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Komentārs par statiku.
Nodemonstrē izpildījumu kaut kur, cilvēks atnāk uz ofisu.
Pasaka puisim 64 kg svarā, pašam 80kg. Es izpildīšu brīnumpaņēmienu, tas noliec nedaudz citā leņķī galvu, rezultāts 0 pēc10 mēğinājumiem.
Īpaši bīstams ultrapaņēmiens pašaizsardzībai. Rezultātus uz ielas varam iedomāties? Je tikai morgā?
Turēt izstieptās rokās hanteles, kurām skrūvē klāt svarus, viņš negribēja.
Atbilde, kādēļ viņam tas neizdevās viņu neinteresēja. Mani arī saruna ar viņu neinteresēja.
Attiecībā uz brutālu fizisku spēku vs pareizu izdošanos.
Es vienreiz pareizi uzliku un noliku uz grīdas par sevi spēcīgāku 1sek laikā,
nekāds distrofiķis vai tizlenjs viņš neija, gluži otrādi, bet citreiz nevienam nekas neizdevās, atslēgas pārkārtot nevarēja neviens, rezultātā brutāla fiziska spēka jautājums. Cilvēks, kurš kļuva par pasaules vicečempionu ar pliku fizisko nospieda mani uz grīdas ar pakaļu 8 min 50 sek laikā. Neko vairāk vai mazāk. Pie kam viņš nebija sportā, kur jāprot lauzties. Sist un spert viņš profesionāli prata, bet nebija iespējas, tikai fiziskais spēks, pareizi elpot un izturēt visu.
Procesa nosakums; pašaizsardzības treniņa sparings full force. That's real life, not dream.
Pašaizsardzība ir aizbēgt vai izturēt visu, nevis runāt vai fantazēt. Tur nav raundu un bukmeikeru, intereta, gudru runu, parasti zem 5sek viss ir galā.
Izplildi visu korekti, pretiniekam statika ir labāka, zelta vietā sudrabs. Real life, nevis fantāzijas. Dažu % spēka pietrūka uz sekundi. Norm cilvēks, valstij ( dīvāniem ) medaļa, tas nebija zelts.
25.02.2019 20:35 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Numur 4.
Ar piesardzības mēriem un tikai personām ar nopietnām iemaņām vieglatlētikā utml. Turklāt vajag papīrus no ārstiem, ka persona var izturēt lielu fizisko slodzi.
Kājas atslēgā uz stieņa, rokas izstieptas, brīvas, liekam pozīcijā un ceļam rumpi augšā.
LOL, nav vairs interneta, jūtjūbes un saukļu.
Žurnāls, video un nekādu soctīklu. Ir redzēti vismaz 50 cilvēki, kuri tā daudz var izdarīt.
Maksa par bloku zālē versus uz ielas var būt arī šāda; viens čalis diezgan slikti nogrimētu vaigu video, pa darba lietām. Okei, viena paņirdz, puisis dabūjis pa muti, zemteksts; tātad dohļaks, lūzeris un vārgulis.
Šis man saka, nu nobloķēju maucienu un ietriecās paša roka sejā no tā. Okei, man ieinteresēja video, iedeva. Vienāda izskata čaļi, svars vienāds un pieredze vienāda.
Ļoti tehniski ideāls mauciens, reti gadās, normāla izvairīšanās un normāls bloks, nedaudz priekš rokas fiziskā puisim piertūka. Amatieri, pieredze ap 3 gadi katram.
Trāpītu, sevišķi uz ielas, slimnīca minimums 3 mēneši jo tehniski reti ideāls mauciens perfektā tempā.
Norm ar cimdiem utml kā pēc noteikumiem.
Mana pieredze ar analogu situāciju bija bez cimdiem versus kāju ielas apavos.
Rezultāts; 0 efekta uz mani pirmo minūšu laikā. Ilgtermiņā; šī idiota konkrētā pirksta locītavas droši vien ir pabojātas dauzot distrofiķu pieres pavārtēs. Huligāns. Dīvāna prātojumi, vajadzēja šādi, bet real life izdevās tikai tā, nevis ideāli kā no grāmatas. Distrofiķa pavārtē vietā bija draugs, kurš varēja savu svaru uz rokām nofiksēt 8 sek, nevis kāds distrofiķis.
Jā, draudzējamies, reizēm smagāka kauna un soda par piedošanu nav. Vismaz viņam.
26.02.2019 12:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits