Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meitenes, kuras ir bijušas Montenegro- atsaucās! :)

 
Reitings 72
Reģ: 19.07.2013
Sveikas, meitenes! Man ar puisi pavasara beigās ir ieplānots ceļojums uz Montenegro, pilsēta- Budva. Ceļojumu firma piedāvā savas ekskursijas, no kurām divas mēs esam izvēlējušies, ka, jā, dosimies tajās! Taču gribētos dzirdēt kādus ieteikumus, kur doties brīvajās dienās? Cik maksā ieejas biļetes, kā nokļūt, utt.
(Esmu jau daudz ko lasījusi un skatījusies video par Budvas piedāvājumiem, bet bieži informācija ir diezgan virspusēja)
04.02.2019 22:40 |
 
10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Biju ar firmu :)
Kur esi izvēlējusies doties ekskursijās?
Es biju uz kalniem (Taras kanjonu, Durmitor nacionālo parku), tad bija senās pilsētas vidienē un vīnu baudīšana + galvaspilsēta. Tad Kotoras ekskursija + līcim apbraukšana apkārt + bagātās pilsētas/jahtu apskate.
Tad bija vienas dienas ekskursija uz Albāniju.
Teiktu tā - uz Kotoru var paši ar sabiedrisko, bet tik daudz, kā ar organizētām firmas ekskursijām, pašiem grūti redzēt.
Priekšpusdienas un vēlos vakarus pavadījām Budvā, kur apmetāmies, skaisti un romantiski. :) Tur esot arī kaut kādas hiking takas.
04.02.2019 23:41 |
 
Reitings 72
Reģ: 19.07.2013
Blanša, hehe, šķiet, ka braukšu ar to pašu firmu, kuru Tu! Arī plānota vienas dienas ekskursija uz Albāniju un otra ekskursija uz Ostrogas klosteri.
05.02.2019 19:09 |
 
10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Ja tā - brauciet visās ekskursijās - nenožēlosiet! :) tik precīzi, daudz un ātri paši nekur neizbraukāsiet. ja jānosauc must have - Kotoras līcis un kanjoni!
Priekšpusdienās un vakaros noteikti pagūsiet baudīt divvientulību. :)) varbūt vienīgi apbēdināja, ka nebija laika uzkāpt Kotorā tajā kalnā. bija viena pilnīgi brīva diena, un to pavadījām pludmalē pie klintīm - iesaku iet tur - aiz vecpilsētas pa kreisi. Vecpilsētā naktī uz ielas spēlēja orķestris.
Katrā ziņā, Melnkalne ir brīnumaina. Es tā iemīlējos! Un neko negaidot. Jo nopirku ceļojumu 3 dienas pirms braukšanas (man ryanair masu reisu atcelšanas dēļ izjuka ceļojums uz Maltu, kam krāju un gatavojos sīki smalki vairākus mēnešus). Iesaku arī pārlaisties pāri Taras kanjonam ar zērgli, maksā 20 eur - tas ir ko vērts!
Vien - ja gadās kādas ķibeles ar apartmentiem - nebaidieties ziņot grupas vadītājai, un pieprasīt, lai pārceļ. Man diemžēl izmitināja sākumā daudz tālāk kā solīts (1,5 km no pludmales, kamēr citus 400 m no pludmales), neatbilstošā istabā (kā shared room), un tad pārcēla uz kārtīgu villu, kur viss vienai. Bet tā gadījās no 50 cilvēkiem tikai man, ka neatbilstoša istaba (iespējams, jo biju viena)+dažām dāmām, kas bija to 1,5 km tālāk, bet paši apartmenti ok. Bet es domāju, ka mana piemēra dēļ nevajag baidīties.
06.02.2019 00:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits