Protams daudzas bruks man virsū aizstāvēs utt, bet tās ir manas domas! Man personīgi pārmālētas sejas nepatīk, teikšu tā-ir labi ja sievietes sevi kopj bet ja iet galējībà kad acis knapi var redzēt un pienākot klāt gribas noslaucīt tonālo kas uz sejas savēlies tad nē paldies, tas nav skaisti!
Hah drīz būs resna, nebūs gan, ja turpinās ēst, būs apalīga, līdz resnumam tālu. Bet nu ja formīgs uzreiz resns :-D Ja salīdzina ar garu zīmultipa plakanu augumu, varbūt, bet tā, noteikti vēl līdz RESNUMAM kā līdz kīnai:-D Ok, negodprātīga, sliktu attieksmi bet nevajag jau arī krist galejībās.
Jā tā viņu kladzināšana laikam visvairāk tracina, aitu bars salasījies un tik kladzina. Elīna vispār tik resna palikusi, agrāk tik smuka slaida meitene bija, tagad to tik vien dara kā rij.
Es tikai nekādīgi nespēju saprast, no kurienes ir tik daudz meiteņu, ka pie viņas iepērkas???
Es paskatijos Saulietes video un ta publika ar pasu Katrini prieksgala vienkarsi ...bez komentariem. « Kadas man skaistas skropstinas, kadas man kleitinas un kadi man nadzini un es pati princese » 24/7 bezsmadzenu radijumi nodrosina pieprasijumu. Kads limenis- tada gaume.
Šķiet, ka Elinčiks ir nedaudz sačurājusies, ja jau pēkšņi kaut kādas pavadzīmes sākusi likt. Gaidi tikai beztabu pie sava durvju sliekšņa, varbūt līdz tam paspēs ko sakārtot.
Nu tās lateksa bikses es pat par velti neņemtu, vīrs mani arī nesaprastu. Piekrītu par lētu skatu, vismaz ikdienai. Uz klubu varvūt vēl kādam pieņemami.