Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 | Saite
jā, manuprāt, arī mūsdienu stils turas pie bēšiem, brūniem, brūni oranžiem rudens toņiem. Nevis neona rozā vai sarkana parka.Annachka @ 24.09.2019 21:00Meičuki! Man šodien bija brīvdiena un krustu šķērsu iekaroju Akropoli! Ziniet, pilnīgi visas drēbes (stila ziņā) atrodamas Zara, Bershka u.c.veikalos.. BET kvalitāte ir 10x labāka un cena 2x lētāk tikai tik cik oakaļu pakustināt un pameklēt normālos veikalos. Nesaprotu kā pie Elinčika var pirkt apavus, kardiganus, bodijus nu visu īstenībā, jo tak parastā veikalā ir izvēle daudz lielāka un kvalitāte, čeks, apkalpošana.
Piedod, mana vaina, nepamanīju ;)Dansone @ 24.09.2019 17:21
Tāpēc arī bija pēdiņās. ;)
na na na Dīva @ 24.09.2019 14:59Neuzskatu nevienu par zvaigzni, kas Miglāne par zvaigzni, vai Sauliete vai Dzene. Bet domāju, ka tas ir izdevīgi Elīnai un viņām pašāk, gan jau visas mazās butterfly fanes ir arī viņu fanes un sekotāju skaits aug
Dansone @ 24.09.2019 10:56Un runājot par kažokiem.
Es labāk piemaksātu un pirktu normālos veikalos, kur pretī izsniedz GARANTIJAS čeku un oriģinalitātes apliecinājumu.
Cik dzirdu un lasu, tad ar preču atgriežanu likumā norādītajā 14 dienu laikā Elīnai tas neinteresē.
Ir diemžēl daudz negatīvu stāstu arī no manu paziņu loka.
Kolēģe bija nopirkusi ādas jaku, teica, ka saskarē ar siltu ķermeni ādas jaka burtiski smirdēja pēc zivīm.. nepārprotiet, meitene tīrīga. ?
miss99 @ 24.09.2019 11:28Visu cieņu meitenei tādas lupatas pārdot par tādu naudu,es arī tā gribētu :D Viņai par to būtu jātaisa semināri,es aizietu un pati vēl pēc tam savu šovrūmu uztaisītu :D
fifa @ 24.09.2019 11:27Auskarus jau viņas pašas netaisa, biju atradusi facebookā ar ko viņi sadarbojas “diamond sky” Bet tas profils vairs neaizskatās īpaši aktīvs.
Evelīna * @ 22.09.2019 15:15
Mani, vienkārši interesē, citu pieredze ar Butterfly drēbēm!
Es neko netaisos sūtīt. Labak kaut kad aiziešu uz vietas, paskatīšos, kas tad tur īsti notiek.
kāds rotaslietu brends? Nopirkt Swarovski rotas, un notirgot dārgāk ar butterfly uzlīmi??? ???Baigā māksla.MaijaGardi @ 23.09.2019 16:34Skatos, ka Butterfly ir arī rotaslietu brends.
Es nebūšu negatīva, atkārtošos, ka šis zīmols lieliski parāda ka ieguldīts darbs sociālajos mēdijos atmaksājas, bizness iet uz urrā, dāmas iepērkas, viss notiek, tā arī ir māksla PĀRDOT, kas diemžēl daudzi pat pieredzējušiem profesionāļiem pieklibo ;)