Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 | Saite
Es laikam atkal speciali kaut ko pasūtīšu lai atnāk tik brāķis, netaupīšu nekādu naudu ceļam un aizbrauksu un parādīšu visu acis.
Kā jau iepriekš rakstīju domāju tādā veidā viņas pašas iegūst sev vairàk sekotàju! Kā nekā grozās tik populāra zīmola drēbēs , visas maziņās gan jau pielūdz visas Elīnas padotās! ? Jo es ar nesaprotu tā pati Sauliete pelna savas štukas ar NL un nevat atļauties kvalitatīvas drēbes nopirkt?Virsite @ 01.10.2019 07:19Es te tā domāju.... Pieļauju, ka Katrīne, Dzene, Sabīne Kalēja utt. Staigā arī brendu drēbēs un tiešām nejūt slikto kvalitāti Elīnas lupatām? ?
Palmiņa @ 30.09.2019 21:52Pagājušajā gadā kopumā nodokļos nomaksāts tikai 1.2 k. Tātad to pilnīgi loģiski var izspriest, ka tik maz tas nav un nevar būt.
Gada laikā izsit 50 čekus prekš sevis un viss. Ķekša pēc.
Palmiņa @ 30.09.2019 21:52Pagājušajā gadā kopumā nodokļos nomaksāts tikai 1.2 k. Tātad to pilnīgi loģiski var izspriest, ka tik maz tas nav un nevar būt.
Gada laikā izsit 50 čekus prekš sevis un viss. Ķekša pēc.
laikam pa 35 eurna na na Dīva @ 30.09.2019 20:47Tikko ieraudzīju ka Siluetā jaunumos ir Elīnas parkas! Redzēs cik maksās. Tās sarkanās kas ir tikai sasienamas