Gatavoju gandrīz katru dienu. Atkarīgs, ko un cik. Citreiz sanāk porcijām tikai vakariņām, citreiz sanāk 2 vai 3 dienām.
Agrāk patika gatavot, bija interesanti. Tagad pēc darba esmu ļoti nogurusi un mazākais, ko es gribu, ir pēc darba ilgi stāvēt pie plīts. Bet mēģinu rast variantus, lai man vakariņu gatavošana aizņemtu max 1h darba dienās. Brīvdienās var šiverēties ilgāk.
Parasti darba dienās mans lielākais draugs ir cepeškrāsns. Gaļa+dārzeņi vai maisā, vai pīlē vai citā traukā un veidā. Zupas arī man sanāk ātri, jo man ir paštaisītie saldētie buljona kubiņi (zupas, kur prasās žāvētas gaļas garša, šajā fīčā neietilpst)
Atzīšos, ka citreiz enerģijas izsīkums pēc darba ir tik liels, ka velkam no saldētavas laukā pelmenīšus un ir ok:-D