Es katru dienu noteikti negatavoju, daudz ēdam ārpus mājas. Neuzskatu, ka katru dienu obligāti būtu jāēd silts ēdiens. Bieži vien vakarā ātri sataisu biezpienu ar krējumu, klāt aukstā gaļa, maize, citreiz vārīta ola, avokado, tuncis. Tā arī paēdam. Taisu tikai tad, kad ir iedvesma. Ja netīk taisīt, bet baigā apetīte, nopērkam veikalā kulinārijas nodaļā, piemēram, plovu vai gaļas pankūkas.
Vistas fileju vispār sagriezt, samest pannā, apbērt ar garšvielām un izcept ir ātri un elementāri. Arī rīsu vai griķu paciņa tikvien kā jāiemet vārošā ūdenī. Zupu vienmēr vāru uz divām dienām, citreiz ēdam pat visas trīs, un nekas nav jāgatavo. Tāpat gaļas salātus vai rasolu - uztaisu lielu bļodu.
Mums patīk našķoties, vakarā vakariņu vietā nereti sataisam šķīvi ar tādām kā tāpām - žāvētu un kūpinātu gaļiņu, olīvām, sieru, marinētām sēnēm un gurķīšiem, ķiršu tomātiņiem utt. Bet šis viss laikam tik viegli, ātri un forši sanāk, jo manējais nav no tiem, kam obligāti vajadzīgs gaļas gabals un kartupeļu kaudze, lai justos paēdis.