Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Latvijā ražota maize

 
Reitings 8
Reģ: 04.02.2010
Ko jūs domajāt par Latvijā ražotas maizes kvalitāti? Es parasti pērku vai nu Kuldīgas, Limbažu vai Rogas ceptu maizi. Bet vienreiz nebija laika un ieskrēju mazajā veikaliņa un nopirku Hanzas maiznīcas rupjmaizi, jo citas tur nebija. Tāda neparasta garša bija, neapēdu. Tā "rupjmaize" nostāvēja maisiņā divas nedēļas. Šodien apskatījos, no pelējuma ne vēsts, palikusi tikai nedaudz cietāka, bet garša gandrīz tāda pati. Nu gluži kā Mac Donald ēdiens, kas var stāvēt gadiem un nebojāties. Nez kādas piedevas sleptās tur sagāztas klāt?!
08.11.2018 19:44 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pārsvarā pērku Ķelmēnu rudzu maizi.
11.11.2018 12:13 |
 
Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Man "Dona" garšo!
11.11.2018 12:08 |
 
Reitings 4655
Reģ: 23.11.2014
Man ļoti garšo Ķelmēnu maize!
11.11.2018 12:07 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
un, lūdzu, nepiemini atkal kaut kādas bertas un rūdolfus. tavs apsitiens jau tāpat ir skaidrs.
09.11.2018 00:22 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
it kā pareizi. bet kārtējo reizi j-r panāk, ka izklausās pēc jampampiņa.
08.11.2018 23:07 |
 
Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
Ta ir lieka grezniba. Primitivu garsas atskiribu meklesana neko labu par jums neliecina. Petit edienkarti restorana ilgak par minuti ir apkaunojosi:)
08.11.2018 22:32 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
un kas ir tas nedabiskais (vispār jau pareizi ir -- nedabīgais), ko liek maizei klāt? plastmasa varbūt?
08.11.2018 22:06 |
 
Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
Es pērku Ķelmēnu maizi - nav pievīlusi. Patīk ļoti arī Ozolu mājas maize (pērku tirgū).
Hanzas maiznīcas ražojumus jau sen nepērku. Esmu izfiltrējusi, kas man garšo un ko vēlos.
08.11.2018 21:42 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
un pareizi sakaltēts ēdiens pareizajos apstākļos var stāvēt miljoniem gadu. kāds pārsteigums.
08.11.2018 21:18 |
 
Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
slēptās piedevas :DDDD ūūū, baidieties. man šķiet, ka varētu būt ciankālijs.
08.11.2018 21:15 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10481
Reģ: 29.01.2009
Patīk šie ražojumi - Lāči, Kuldīgas, Dona. Pa retam vēl ko citu paņemu un, protams, ka kvalitatīvākas, veselīgākas ir tās, kurām nav izteikts masveida produkts. Piemēram, Fazer un Hanzas maiznīca ražo lielus apjomus, attiecīgi, no dabiskā tur mazāk.
08.11.2018 20:23 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Šodien apskatījos, no pelējuma ne vēsts, palikusi tikai nedaudz cietāka, bet garša gandrīz tāda pati.

Vispār jau tā ir labas kvalitātes pazīme. Labai maizei no kvalitatīvām izejvielām nav jāpelē vai jāskābst, tā parasti sakalst. Agrākos laikos maizi cepa reizi pāris nedēļās, nevis ik pēc pāris dienām.
08.11.2018 20:09 |
 
Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Nu vispār jau maizei realizācijas termiņš nemaz nav tik mazs. Senie latvieši maizi mājās arī necepa katru dienu, pat ne katru nedēļu. Rupjmaize var uzglābties ilgi.
Man garšo Salas maize un Zaļā maize.
08.11.2018 20:06 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Nez kādas piedevas sleptās tur sagāztas klāt?!

Sastāvdaļas ir norādītas uz iepakojuma.
08.11.2018 20:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!