Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Palīdziet ar idejām

 
Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Jau vairākus gadus kopā ar draugu ziemā rīkojam korporatīvās balles dažādiem uzņēmumiem. Šogad atkārtoti jārīko balle zivju apstrādes uzņēmumam. Prasība no vadības, lai būtu vairāki un interesanti radošie stūrīši. Pagājušogad viņiem bija pērļošana, katrs varēja uztaisīt sev smuku pērļu rokassprādzīti, izvēloties sev simpātiskākās rotas sastāvdaļas kopā ar meitenēm - pērļotājām, kas ieteica un parādīja kā tas jadara. Vēl bija Zin Zinoo stūrītis ar uzjautrinošām āktivitātēm, ķīmijas eksperimentiem, kūpošiem kokteiļiem utt., kā arī selfiju stūrītis ar dažādiem, vakarā tematikai atbilstošiem aksesuāriem. Visiem ļoti patika, aktīvi nāca visu darīt un izmēģināt, daudzi pat pa vairākām reizēm.
Gribu vaicāt, varbūt pašas esat bijušas kādā ballē, kur ir notikušas foršas aktivitātes, vai arī vienkārši iešaujas ideja prātā, kas varētu notikties interesantā radošajā stūrītī? :-) Vēl arī jautājums par fotografēšanos, ir kaut kas jauns un trendīgs, kā inčīgi fočēties, ja neskaita klasisko fotosienu un bilžu drukāšanu uz vietas?
P.S. Gan jau, ka daudzām šķiet, ka tādi radošie stūrīši ir boring un bezjēdzīgi un kāpēc nevar vienkārši baudīt vakaru, pie galdiņa ēdot, dzerot, kā arī dejojot, klausoties vakara oficiālās dalas uzrunas un mūzikas priekšnesumus. Bet šajā gadījumā nevar.:-) Vadība grib, lai darbinieki (lielākoties ļoti vienkārši lauku cilvēki) arī padara ko interesantu, vakara gaitā ar kaut ko nodarbojas, nevis vienkārši cilā glāzītes.
Ceru, ka palīdzēsiet ar idejām! Nav jau tā, ka pati nevaru neko izdomāt :-D Bet reizēm tik forši, kad jaunas idejas un vēsmas papildina un interesantāk attīsta jau esošo plančiku!
27.09.2018 16:15 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
P.S. Gan jau, ka daudzām šķiet, ka tādi radošie stūrīši ir boring un bezjēdzīgi un kāpēc nevar vienkārši baudīt vakaru, pie galdiņa ēdot, dzerot, kā arī dejojot, klausoties vakara oficiālās dalas uzrunas un mūzikas priekšnesumus.
Radošie stūrīši ir kaut kas riktīgi labs, nez, man daudz interesantāk liekas, jo īpaši, ja tā ir darba balle lielā uzņēmumā! :) Es varbūt esmu vecmodīga, bet man ļoti patika bildēšanās memo kartītēm :D Vēl diezgan interesanti ir bijis, kad karikatūrists uzzīmē; brīvo bungu pieeja
27.09.2018 21:26 |
 
Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Tagad populāras dažādas ēdienu meistarklases - makarūnu, cupcake utt.
Vēl var improvizētus baristas kursus, kur ne tikai rāda, bet var arī paši pamēģināt.
Vēl tagad aktuāli tie sapņu ķērāji.
Var jau ballei ieviest kādu tematiku, ja pasūtītāji neiebilst, piemēram, brazīļu karnevāls vai Ķīnas karnevāls utm. un tad attiecīgi piemeklēt izklaides, dekorācijas.
Vēl variants no mājas ballītes - bingo vakars. Tik nezinu vai uz tik lielu cilvēku skaitu sanāks, bet mājas ballītē tautai riktīgi patika.
p.s. Tagad vēl populāra ir tā spēle "Es mīlu Latviju!", tur var uztaisīt pat tādu kā sacensību starp darbiniekiem. Tikai vajag izdomāt tā, lai var iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku.
28.09.2018 10:01 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ļoti atkarīgs no tā, kādi balles dalībnieku dzimumi un vecumi. Pērļošanu tādai ballei neizvēlētos - tā iederētos tikai meiteņu pasākumā. Principā ballē, kurā ir gan vīrieši, gan sievietes, izvēlētos tikai tādas aktivitātes, kas der abiem dzimumiem. Jo īpaši tad, ja ballē piedalās darbinieki ar otrajām pusītēm.
Pieaugušajiem varētu būt aktuāla kokteiļu pagatavošanas meistarklase, kurā profesionāls bārmenis izstāsta un nodemonstrē dažu interesantu kokteiļu receptes. Šis derētu abiem dzimumiem.
Fotografēšanos interesantu varētu padarīt ar apgriezto telpu - t.i. tāda kā liela kaste, kur galdiņš, krēsls, gleznas u.tml. lietas pieskrūvētas pie sienas vai griestiem. Ja tas ir zivju apstrādes uzņēmums, tad var tematiski šo "kasti" arī iekārtot.
28.09.2018 10:43 |
 
Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Par fochesanos. Varbut nekas jauns, bet pameginat Snapchat tipa foto sesiju ar visadiem aksesuariem - brillem, usaam, paruukaam, (i net veikalos ir pieejami visadu variaciju komplekti ballitem saja sakaraa).
Par aktivitatem.. kaut ko eksotisku? Kadu cusku no cirka vai pertiki uz balliti pierunat cilvekus izklaidet? :-)
28.09.2018 11:22 |
 
Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Esmu bijusi ballē, kur viesi varēja apgleznot porcelāna krūzītes. Man joprojām, kā suvenīrs, stāv mana dizaina krūze :-)
28.09.2018 11:36 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Reiz biju pasākumā , kur apgleznojām zīda šalles.
28.09.2018 12:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits