Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Purple Mangosteen šķīstošais notievēšanas dzēriens

 
Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Manu uzmanību šad tad piesaista reklāmas par dažādiem notievēšanas līdzekļiem. Intereses pēc papētu tās reklāmas. Gan jau kā vairums, arī es domāju, ka tie komentāri par līdzekļiem parasti ir uzpūsti un izdomāti. Bet šī līdzekļa lapu papētīju sīkāk. Norādīta latviešu dietoloģe Zanda Straume. meklēju uzreiz internetā, tādu ērsti neatradu. Produkta lapā nav norādīts arī svars produkta iepakojumam un citi sīkumi, bet saraksts (gandrīz kā līgums), kādas tiesības un pienākumi gan ir ļoti detalizēti uzrakstīti (varbūt man tikai izskatījās, ka produktu pēc noteikumiem, patērētājam gandrīz neiespējami atgriezt). Vēl kas likās aizdomīgi, ka lapa ir LV valodā un komentāri ir LV, dietoloģe ir norādīta it kā reāla Latvijas ārste, bet kontakti norādīti tikai ASV. Vai šajā gadījumā nevajadzētu būt kaut vienam LV pārstāvim?
Kāds ir jūsu viedoklis par šāda veida produktiem? Varbūt pat kāda no jums ir lietojusi šo vai kādu citu produktu? Vienkārši izraisa interesi, vai tagad aktuālais notievēšanas līdzekļu tirgus kaut kādā veidā tiek kontrolēts?
Vienmēr esmu sevi uzturējusi formā ar aktīvu dzīvesveidu un daudzmaz veselīgu ēšanas režīmu, bet saldumi ir mana vājība, tāpēc arī ļoti aktīvi sportoju, līdz dabūju sporta traumu. Tagad miera režīmā esmu pieņēmusies nedaudz svarā, bet ne tik ļoti, lai drastiski ievērotu diētas, man garšo ēdiens, tāpēc arī nevarētu nemz dzīvot uz kkādām diētām. Gaidīšu atkal savas aktīvās sporta ikdienas sākumu.
22.08.2018 11:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits