Ko gatavojam? Ar BILDĒM

 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Brokastis, pusdienas, vakariņas. Svētku ēdiens, saldais ēdiens, uzkodas, dzērieni, krājumi ziemai. Gatavojam ar prieku un BILDĒM! (l) Šajā diskusijā dalāmies un iedvesmojam pārējos ar pagatavotā ēdiena bildēm :)
"Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!” Julia Child
13.08.2018 18:14 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
i alus rauga, sāls un ūdens. Lai būtu labs rezultāts, labāk izmantot spēcīgu pulveri ar augstu olbaltumvielu saturu (ko izmanto maizes cepšanai). Mīklai jābūt sastrādātai ar rokām vai zema apgrieziena maisītāju. Pēc tam, kad mīkla ir uzbriedusi, izmantojot mīklas rulli vai citas mehāniskās ierīces, izveltnēt mīklu tā lai tā būtu 3 mm bieza. Pica jācep 60—90 sekundes 485 grādos akmens krāsnī ar ozola koka malku. Pēc izcepšanās tai jābūt kraukšķīgai, maigai un aromātiskai. Itālijā Neapoles picai ir dots statuss "garantētām tradicionālām īpatnībām." Tas pieļauj tikai trīs oficiālos variantus:
pizza Marinara, kas ir veidota no tomātiem, ķiplokiem, raudenes un neapstrādās augstākā labuma olīveļļas (lai gan vairākas neapoliešu picērijas pievieno arī baziliku),
pizza Margherita veidota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas, un pica
Margherita extra gatavota no tomātiem, mocarellas siera, bazilika un augstākā labuma olīveļļas.
Lazio
Pica Lazio (Romā), kā arī daudzviet citur Itālijā, ir pieejams divos dažādos stilos: (1) kā ēdienu līdzņemšan
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Es arī parasti savas domas par dažādiem interneta lietotājiem paturu pie sevis, bet, Rīdziniece, tu esi ķerta :) Pirms laba laika bija Ķiršu zēns, kurš spamoja n-tās lapas ar porno gifiem, nu ir Rīdziniece, kura spamo ar tekstiem! Bravo!
19.08.2018 21:06 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Ieteikums - Šeit beidzot var izmantot iespēju bloķēt lietotāju, lai nav jālasa tie daudzie komentāri, un turpināt baudīt diskusiju.
19.08.2018 21:07 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Paldies, ka atgādinājāt par bloķēšnas iespēju :D Un Mis Take, jā, es arī noteikti aizrakstīšu administrācijai!
19.08.2018 21:08 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
MissMia, tā jau izdarīts, bet skatu vienalga bojā. :D
19.08.2018 21:08 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Loti kabi ka bioja! Pirma un loti aktivi atbalstiju temu. Daudzi reja bet rceptes nelika jau sakuma. Citi pat nekomenteja. Paldies vieta autore kurai 3 feik profili uzreja! Taci tema tapat mirs. :-D:-P
19.08.2018 21:15 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Un admoniem te rakstits ir simtiem.reizu
Kad parkapj kriminallikumu piemeram un ? Pilnigs pofigs
19.08.2018 21:17 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sognare , odetaa un etc foto un receptes te neliks. Nu un lidz ar to deres labak veca vakarinu tema ! :-P
19.08.2018 21:18 |
 
Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Kabaču laiviņas. (l) Kabaču sezonas favorīts.

Šoreiz pārcepināju mazliet, bet tas nekas. Garša tāpat laba!
19.08.2018 21:25 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Rīdziniece tiešām jumts aizbraucis ciet? Kādi vēl 3 profili? Kā var nebūt tik ļoti dzīves, lai būtu laiks 10 lapu garumā kopēt vienu un to pašu tekstu?
19.08.2018 21:35 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Reģistrējies:
09.07.2018 00:28
Pēdējo reizi manīts:
19.08.2018 16:26 http://lilit.lv/profils/Lauli/
Reģistrējies:
14.08.2018 10:57
Pēdējo reizi manīts:
19.08.2018 15:47http://lilit.lv/profils/MaijaGardi/
tagad lasam tēmu no sākuma un skaidrs kam šie feik profilli 1 lapa:-D:-D:-D:-P:-P:-P
19.08.2018 21:38 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Tak nomierinies, Dieva dēļ! Atrodi varbūt vēl kādu jauno profilu un piekabini man klāt! Bet pats galvenais - izej no šī foruma un atrodi dzīvi. :)
19.08.2018 21:42 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
aizmirsti feik:-P
19.08.2018 21:44 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
izej no šī foruma un atrodi dzīvi. Lauli dari ta;-):-D
19.08.2018 21:45 |
 
10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nesaprotu, ko te vispār dara (pareizāk - nedara) admini. Viena ķertā te izbojā gandrīz katru diskusiju, bet netiek bloķēta jau gadiem.. Arvien pretīgāk paliek uzturēties šeit, jo katru reizi, kā ienāku, ir tracis ar šo nelīdzsvaroto sievieti priekšgalā. Skumji, ka šī portāla uzturētāji izveidojuši forumu, bet neiegulda ne mazāko pūļu tā normālai darbībai.
19.08.2018 22:06 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits