Ko gatavojam? Ar BILDĒM

 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Brokastis, pusdienas, vakariņas. Svētku ēdiens, saldais ēdiens, uzkodas, dzērieni, krājumi ziemai. Gatavojam ar prieku un BILDĒM! (l) Šajā diskusijā dalāmies un iedvesmojam pārējos ar pagatavotā ēdiena bildēm :)
"Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!” Julia Child
13.08.2018 18:14 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
vinas plapas nav interesantas

Ko varētu teikt arī par tavējām (t)
Es ļoti gribētu paskatīties uz to, ko meitenes gatavo, pasmelties iedvesmu, bet tā vietā 50% diskusijas sastāda tavi spriedēlējumi par Odetas šķīvjiem un citu meiteņu ķidāšana. Nu, kuram tas interesē! |-) Varbūt ļauj diskusijai būt tādai, kāda tā bija iecerēta - ar ēdiena bildēm, par un ap ēdienu?
19.08.2018 13:18 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Manas Ra ceotes un foto lai neredzetu bloke! Bet odettas tuka bla bla beztema te nebutu jabut. Tema ie cita ! :-P. Pasai vinao nav ko paradit bet vinas pasaku stasti te gadiem bijusi.
19.08.2018 13:25 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Varbūt ļauj diskusijai būt tādai, kāda tā bija iecerēta - ar ēdiena bildēm, par un ap ēdienu? ++++++++
19.08.2018 13:26 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Gatavojam ar prieku un BILDĒM! Šajā diskusijā dalāmies un iedvesmojam pārējos ar pagatavotā ēdiena bildēm
(l)
19.08.2018 13:27 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Rīdziniece, tu varētu mazàk piesārņot ar savu kasīšanos diskusiju, tu neredzi, ka odetta nepsvelkas uz tavu kašķi? Un nepavilksies!
Recepte ābolkūkai : pamats:1 glāze kefīrs, 2 glāzes milti, 2 olas, 1 glāze cukurs, 1 tējk sodas (dzēst kefīrā) šo visu sakuļ kopā, lej traukā. Sagriež un uzber 2 lielus ābolus, uzber kanēli nedaudz. Pa virsu uzlej 2-3 ēd.karotes krējuma samaisīta ar olu un cukuru. Var pievienot drumstalas pa virsu - tad milti+cukurs+sviests un uzkaisa gabaliņus pa virsu.
19.08.2018 13:48 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Odetta ne tijao pavelkas uz kaski bet vel uzkaka ! Pati nevienu foto savu vao recepti te neliek. Tracina sitais.
19.08.2018 13:50 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Mis Take - paldies, tā ir mana vienīgā ābolrauša recepte jau gadiem:-D
19.08.2018 14:41 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Vakar smuki safočēju savas vakariņas ar domu, ka ielikšu kaut no sevi arī beidzot te, bet, reāli palasot šo diskusiju, saprotu, ka nav ne mazākās vēlmes te piedalīties. :-/ Ja pienāks brīdis, kad cosmo būs pašgatavoto ēdienu bilžu diskusija, kur runa tiešām ies par ēdienu un receptēm, tad piedalīšos, bet šī konkrētā diskusija tika sadirsta jau pašā sākumā. :-|
Mums ir draudzeņu whatsapp grupiņa, kurā dalāmies ar ēdienu bildēm - un man ļoti patīk, ļoti daudz esmu no tām iedvesmojusies jaunu ēdienu un garšas nianšu izmēģināšanai :) Paldies tām meitenēm, kas te tiešām padalījās ar savām bildēm un receptēm :-)
19.08.2018 14:45 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Diskusiju lasu, ir forši smelties idejas,bet tā Rīdzinieces kasīšanās odettai ir nožēlojama. Man personīgi ir gluži vienalga vai ir oriģināla bilde,vai ņemta no neta. Protams tēma ir par pašas gatavotām bildēm, bet atšķirībā no tevis Rīdziniece, lai arī Odetta neliek savas bildes, viņa vismaz nepiedrazo tēmu , katrā otrajā komentārā,bāzot , kad kāda nemāk gatavot, lai tak ieliek savu bildi utt. (t)
19.08.2018 14:55 |
 
Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Freya, jā, var tikai piekrist..:-/
19.08.2018 14:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Freya, jā, var tikai piekrist..:-/
+
Man savu bilzu nav.Es

Ēdienu nebildēju, tādēļ nevaru neko ielikt,

Sākumā iedomājos, ka atkal būs kārtējā kritizējamā diskusija uz ntajām lapām. Bet, ja jau Rīdziniece lepni ieliek bildi ar apetītelīgām vakariņām uz apdiluša padomju laika šķīvja,

Sākumā iedomājos, ka atkal būs kārtējā kritizējamā diskusija uz ntajām lapām. Bet, ja jau Rīdziniece lepni ieliek bildi ar apetītelīgām vakariņām uz apdiluša padomju laika šķīvja,

Rīdziniece tajā Tavā bildē ... Kurš izvēmās uz Tavu paiku?
13.08.2018 20:02 | nos

to savu tiitaru ,vai vistu Wedgwood traukaa vai Limoges ,vai vecajaa labaajaa Kuznecovaa ,nu un kas?Paraadiit jau var ,bet iisteniibaa varbuut eedu no pannas

bez komentāriem
19.08.2018 15:02 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Rīdziniece, lūdzu ļauj tēmai būt sakarīgai! Vai nu ēdiens, recepte, vai bez komentāra! Tieši tik vienkārši!
Elizabete. es samalu puķkāpostu gaļas mašīnā, ieliku cepešpannā un liku cepties 10min 180grādos. Izņēmu, atdzesēju un izspiedu sulu. Tālāk jau liku bļodā un jaucu ar olām, garšvielām, mazliet miltiem :)
19.08.2018 15:16 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ja pienāks brīdis, kad cosmo būs pašgatavoto ēdienu bilžu diskusija, kur runa tiešām ies par ēdienu un receptēm, tad piedalīšos, bet šī konkrētā diskusija tika sadirsta jau pašā sākumā. ++ Es ar vairs ne
19.08.2018 15:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es kā Odetta un dažas citas tagad tikai komentēšu(l)
19.08.2018 15:23 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
freya, choker iesaku neiespaidoties un nelikt sist plaukstiņas kādam, bet gan likt tik iekšā garšīgo ēdienu bildes, lai diskusija dzīvo! (l)
19.08.2018 15:29 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vinas neliks un ari nav ir neko te ielikusas! :-P
19.08.2018 15:31 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Rīdziniece, liecies mierā, gribēs ieliks ;)
19.08.2018 15:32 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vnas nav te likusas neko in neliks! Lasam citus un skatamies jas ubn ko te komente. Bet vekreiz paiecinos ka zel ka liku
19.08.2018 15:34 |
 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Nu bet tevis dēļ jau neliek, forši ne? ;)
19.08.2018 15:43 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
staigājot pa veikaliem tā sagribējās ceptus cīsiņus :D nav prāta darbs cept cīsiņus, kad bērnam niķi :D sen nebiju ēdusi cīsiņus, varbūt gadus 10. Vakarā taps kas normàls, domāju biešu ripiņu zupa...kā reiz bietes paaugušās.
19.08.2018 15:45 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits