Ko gatavojam? Ar BILDĒM

 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Brokastis, pusdienas, vakariņas. Svētku ēdiens, saldais ēdiens, uzkodas, dzērieni, krājumi ziemai. Gatavojam ar prieku un BILDĒM! (l) Šajā diskusijā dalāmies un iedvesmojam pārējos ar pagatavotā ēdiena bildēm :)
"Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!” Julia Child
13.08.2018 18:14 |
 
Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Vakar bija neveselīga izēšanās ar čilī siera bumbiņām un saldējuma kokteili (l)

Bet šodien kartupeļi ar maltās gaļas mērci, kuru mēģināju taisīt maksimāli liesāku bez miltiem :-)
18.08.2018 15:26 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Recepti tam siera bumbinam ludzu. Es ar jau kadu laiku miltus merce nelieku. Vispar neperku tadus.Pankukas ziema no gataviem maisijumiem cepu. Un ari reti.
18.08.2018 15:36 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Recepti tam siera bumbinam ludzu.

Es arī gribu, lūdzu!
18.08.2018 15:39 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Bet es merces nekad udeni neleju klat un ari auksta zupa ne.Mercem piens, krejuns, saldais krejums, buljons dazkart
18.08.2018 15:44 |
 
Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Ēdiena biežumam nav nekādasakara ar resnumu, tievumu, viss ir kaloriju apjomā.
Ēdu es to kas garšo, garšo man auzu putra ļoti un viss, vienalga vai pelnu 3000 vai 300, tas pats ir ar kartupeļiem un biezpienu.
Kartupeļi neveselīgi? Kartupeļi ir dārzenis un viss, neveselīgs ir tikai pagatavošanas veids. Ir zinātniski pierādījumi citādi?
18.08.2018 15:48 |
 
Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Ridziniece paradi ka izskaties un padiskutesim cik tev veseligs ediens, jo es redzu briesmigas merces, majonezes, milti, trekni groziņi utml., ta ir tava izvele - ed, bet ja brauc augumā, tad paskaties pati uz sevi!!!
Bet nu Tava valoda, pareizrakstība ir tik slikta, ka es domāju kas sēž aiz tā, 5klasnieks vai kaut kāda vecene no dziļiem pāķiem ar knapu 9kl izglītību augusi sliktā sabiedrībā :-|
18.08.2018 15:51 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sakuma sevi atradi! Un miluscjau teicu nemietoju, un kadi grozini? Man Tanjs tadu nav:-D
18.08.2018 15:53 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ai kaut kāda vecene no dziļiem pāķiem ar knapu 9kl izglītību augusi sliktā sabiedrībā
Ir zināms arī teiciens, ka ir iespējams aizvest meiteni no laukiem, bet dabūt ārā laukus no meitenes nevar! Tas par tevi;-)
18.08.2018 15:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sakuma sevi atradi! Un miluscjau teicu nemietoju, un kadi grozini? Man Tanjs tadu nav
Un miltus jau teicu neizmantoju, un kadi grozini? Man tadu nav:-P
18.08.2018 15:58 |
 
Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Recepte bumbām bija tīra improvizācija :-D
Aptuveni tā -
Sastāvdaļas:
Krievijas siers(300-400g, vienkārši viens gabaliņš)
Svaigais siers 2 pakas(es ņēmu dzintara klasisko), bet prasījās labāk 1 paku, bet tas pēc gaumes.
Čilī pipari (ar vienu paku pilnībā pietika un pāri palika, daudzums arī pēc gaumes, cik ass patīk)
Rīvmaize
Eļļa
Olas
Sāls
Pagatavošana:
Sarīvē Krievijas sieru, sajauc to bļodā ar svaigo sieru, kārtīgi samaisa.
Piparus iztīra no visām sēkliņām, sagriež smalkos gabaliņos, iemaisa siera masā. Pievieno sāli vai vēl kādas garšvielas, kas patīk, bet man pat īsti sāls neprasījās, Krievijas siers pietiekami sāļumu deva.
Apviļā rīvmaizē un olā, un atkal rīvmaizē, un met cepties uzkarsētā eļļā.
Ieteiktu šīs bumbas pirms cepšanas kādu brītiņu ledusskapī vai saldētavā paturēt, citādi juks ārā.
Tad ēd, izbauda, un vēlāk nožēlo :-D
18.08.2018 15:58 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Super! Paldies par Recepti.;-)
18.08.2018 16:00 |
 
Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Rainyday paldies! Recepte pierakstīta!;-)
18.08.2018 16:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
no manas pusdienas un vakarinas.Kamēr manējam vista ar kartupeliem:-D
18.08.2018 16:56 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Ziile-es nekad neesmu eedusi jeera galu kopaa ar seeneem,bet izmeeginaaju vistu ar marineetaam seeneem(atradu krievu veikalinaa marineetas becinas).Uztaisiju taadu mazu seenu meerciiti-sacepu siipolus ar kiplokiem(mums te nav tik speeciigi kaa Latvijaa) ellaa uz pannas,pievienoju taas becinas,sagrieztas un pievienoju mazliet vistas buljonu(no pakas),kur iemaisiju nedaudz miltus!Tos miltus tomeer vajag mazliet,lai taa meerce tomeer turaas kopaa.Liekot vistas gabalu uz skiivja,to meerciiti uzleeju virsuu-loti labs aromaats!(l)
18.08.2018 17:04 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://zitinja.blogspot.com/2011/09/varita-apcepta-kukuruza.html
sodien iepirku kukurūzas vālītes, rītā pēc šīs receptes taps
18.08.2018 17:12 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Riidziniece-viss kur klaat ir daudz sviesta garso loti labi,taapat kaa saldais krejums.Es censos apiet sviestu un saldo krejumu,cik vien varu.
18.08.2018 17:19 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ka tu gatavo kukuruzu? Ella apcepini? Ne es par lvvsviestinu un krejumu, bet bez miltiem.:-D
18.08.2018 17:23 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
(atradu krievu veikalinaa marineetas becinas).Uztaisiju taadu mazu seenu meerciiti-sacepu siipolus ar kiplokiem(mums te nav tik speeciigi kaa Latvijaa) ellaa uz pannas,pievienoju taas becinas,sagrieztas un pievienoju mazliet vistas buljonu(no pakas),kur iemaisiju nedaudz miltus!Tos miltus tomeer vajag
buljons veikala? Labs? jo es tādu mākslīgo neperku
18.08.2018 17:26 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mums te var dabuut taadu organic buljonu pakaas!Tur nav nekaa maaksliiga ieksaa!
Es atkal nelietoju taas garsvielas no pacinaam,burcinaam-tur kaadreiz ir ieksaa loti daudz taas e-vielas.
To buljonu peerku Costco,bet seeniites krievu veikalaa,silki un rupjmaizi arii
18.08.2018 17:32 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nu biezi edam varitu liellopa galinu, jera un etc garso. Buljons suoer iznak ara neleju. Vegetu nelietoju betvsabta maria zivim vai kuekumu , kariju un etc gan lietiju garsvielas un daudz.
18.08.2018 17:38 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits