Recepte bumbām bija tīra improvizācija :-D
Aptuveni tā -
Sastāvdaļas:
Krievijas siers(300-400g, vienkārši viens gabaliņš)
Svaigais siers 2 pakas(es ņēmu dzintara klasisko), bet prasījās labāk 1 paku, bet tas pēc gaumes.
Čilī pipari (ar vienu paku pilnībā pietika un pāri palika, daudzums arī pēc gaumes, cik ass patīk)
Rīvmaize
Eļļa
Olas
Sāls
Pagatavošana:
Sarīvē Krievijas sieru, sajauc to bļodā ar svaigo sieru, kārtīgi samaisa.
Piparus iztīra no visām sēkliņām, sagriež smalkos gabaliņos, iemaisa siera masā. Pievieno sāli vai vēl kādas garšvielas, kas patīk, bet man pat īsti sāls neprasījās, Krievijas siers pietiekami sāļumu deva.
Apviļā rīvmaizē un olā, un atkal rīvmaizē, un met cepties uzkarsētā eļļā.
Ieteiktu šīs bumbas pirms cepšanas kādu brītiņu ledusskapī vai saldētavā paturēt, citādi juks ārā.
Tad ēd, izbauda, un vēlāk nožēlo :-D