Ko gatavojam? Ar BILDĒM

 
Reitings 59
Reģ: 09.07.2018
Brokastis, pusdienas, vakariņas. Svētku ēdiens, saldais ēdiens, uzkodas, dzērieni, krājumi ziemai. Gatavojam ar prieku un BILDĒM! (l) Šajā diskusijā dalāmies un iedvesmojam pārējos ar pagatavotā ēdiena bildēm :)
"Learn how to cook - try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!” Julia Child
13.08.2018 18:14 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Elizabete., gribētos uzzināt kā taisi abas mērces - barbekjū un cēzera salātiem.

Bārbekjū mērces sastāvdaļas: kečups (ar iespējami vienkāršāku sastāvu), Vorčesteras mērce, ābolu etiķis, brūnais cukurs, malta paprika, asā paprika, sāls, pipari. Šoreiz pielēju arī mazliet viskija - piedod nedaudz citādu garšu. Mērvienībām nesekoju, vados pēc garšas. Visu samaisa pannā, uzliek uz lēnas uguns, ļauj uzmest burbuli un kādas 10-15 minūtes atstāj uz uguns.
Cēzara mērcei: laba majonēze (Hellman's ir ok), citrona sula, ķiploki, Vorčesteras mērce, anšovi (vai anšovu pasta), sinepes, sarīvēts parmezāns, sāls, pipari. Vispirms samaisa kopā vairākas izspiestas ķiploka daiviņas, citrona sulu, Vorčesteras mērci, sinepes un anšovu pastu vai sakapātus anšovus. Samaisa. Pēc tam liek iekšā majonēzi ar parmezānu, pieliek sāli un piparus pēc garšas. Proporcijas var paskatīties šeit: https://www.onceuponachef.com/recipes/caesar-salad-dressing.html Ļoti garšīgi un ir tā īstā Cēzara garša! :-)
19.08.2018 19:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Gardas picas pagatavošanas pamatā ir kvalitatīvi sagatavota mīkla, gluži tāpat kā latviešu tradicionālajiem pīrāgiem. Ja mīkla ir izdevusies, tad pārējais picas pagatavošanas process ir tīrā improvizācija. “Lai varētu izcept kraukšķīgu un gardu picu, jāatceras, ka cepeškrāsns jāsakarsē līdz 260 grādiem, un pica jācep vismaz 15 minūtes. Vislabākais rezultāts izdosies, ja karstums krāsnī plūdīs no lejas,» padomus picas cepšanā sniedz Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
19.08.2018 19:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:56 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:57 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:57 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:57 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, vājprāts. Kubi neviens nemīl šajā diskusijā, tad nu viņa izlēmusi piespamot, lai citiem arī netiek.
19.08.2018 19:58 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:58 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:58 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:58 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 19:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 20:00 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 20:00 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nav arī noslēpums, ka gardākās picas ir ceptas uz speciālas akmens plātnes. Vizuāli akmens plātne (jeb picas akmens, kā to dažkārt dēvē) līdzinās gludi nopulētai, apaļai keramikas paplātei. Akmens virsma nodrošina mīklai cepšanas apstākļus, kas ir līdzīgi kā profesionālā krāsnī - tā rada intensīvu, sausu karstumu, kas ir būtiska nepieciešamība maizes cepšanā. Kā alternatīvu akmens plātnei var izmantot arī māla plātni.
Pica
Nepieciešams:
Mīklai
Milti ar augstu lipekļa saturu – 500 g
Svaigs raugs – 12 g
Silts ūdens (40 – 60° C) – 250 – 270 ml
Olīveļļa – 2 ēdamk.
Jūras sāls – ½ tējk.
Cukurs – 1 tējk.
Pagatavošana:
Sajauc raugu ar cukuru un pievieno siltu ūdeni, samaisi un pagaidi aptuveni 5 minūtes līdz raugs uzbriest un maisījumā parādās burbulīši.
Kad raugs ir uzbriedis, pievieno ieraugam olīveļļu, miltus, sāli un samaisi
Uzkaisi nedaudz miltus uz galda un turpini mīcīt mīklu uz tā.
Mīklai jābūt gludai un elastīgai. Ja tā vēl ir lipīga, pievieno miltus, bet ja nedaudz sausa – siltu ūdeni.
Kad mīklas mīcīšana pabeigta, liec to atpakaļ bļodā vai atstāj apklātu ar dvieli un ļauj uzrūgt. Mīklas rūgs pusotru vai divas stundas.
IETEIKTIE RAKSTI
SLAVENĪBAS
| 00:01
2
Brazīliešu modele priecē fanus ar izklaidēm kārdinošā bikini
TRAKAS LIETAS
| 00:01
1
Interneta hits - vīrietis, kurš dzīvo kā nāra 1
SLAVENĪBAS
| 00:01
4
Džastinam Bīberam piedzimusi māsiņa
Pildījumam
19.08.2018 20:00 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits