Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pēc žultspūšļa operācijas

 
Reitings 56
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, meitenes!
Vakar man izņēma ž.pūsli. Ārsts vispārīgi stāstīja par ēšanu pēc operācijas un vēlāk, taču tas nedeva atbildi, ko tieši negrīkstu ēst un no kā jāizvairās. Skaidrs, ka neko treknu un asu.
Zinu, ka citās slimnīcās tiek dots saraksts ar atļautiem un aizliegtiem produkties, diemžēl Gaiļezerā tādu nedod, jautāju. Varbūt kādai ir šās sarakstiņš no slimnīcas un var nosūtīt man uz epastiņu. Tāpat būšu priecīga, ja kāda pastāstīs no pieredzes kāda ir dzīve bez ž.pūšļa.
Paldies!
26.05.2018 04:53 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Dod priekšroku liesai gaļai un zivīm, olām, piena produktiem, graudaugiem, dārzeņiem, augļiem, ogām, zaļumiem, sulām.
Nav ieteicams speķis, trekna gaļa un zivis, konservi, subprodukti, ar ēteriskajām eļļām bagāti dārzeņi (redīsi, rāceņi, sīpoli, ķiploki), skābenes, spināti, saldumi un konditorejas izstrādājumi. No taukiem piemērotākās ir augu eļļas.
26.05.2018 08:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!