Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Daivings un snorkelēšana

 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10493
Reģ: 29.01.2009
Runājot par pirmajām reizēm.. jā, es vēl nekad neesmu ne daivojusi, ne snorkelējusi. Jautājums, pirms jūs to darījāt kaut kur ceļojuma laikā, vai pirms tam arī baseinā Latvijā patestējāt, vai tas jums der?
Kur esat daivojušas, snorkelējušas? Vai bijāt kopā ar bruņurupučiem, zemūdens alu labirintos vai kuģu vrakos?
30.03.2018 20:50 |
 
Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Snorkelēju Taizemē, skatījos koraļļus.
30.03.2018 20:54 |
 
Reitings 48
Reģ: 07.03.2018
Man pašai ir paniskas bailes pabāzt galvu zem ūdens,bet manējais bija sajūsmā par snorkelingu Maldīvu salās. Mums ir diezgan daudz bildes ar visu veidu un krāsu zivīm,koraļļiem un mini haizivīm.
30.03.2018 21:55 |
 
Reitings 50
Reģ: 03.02.2010
Vīrietis pusi dzīves nodarbojas ar niršanu profesionālā līmenī, tad nu es arī tā kā esmu pavilkusies līdzi.
Snorkelēšana principā tāds sīkumos vien ir (protams, ja esi uz Tu ar ūdeni), pirmoreiz to darīju Taizemē pirms gadiem 6. No tā skaistuma, ko redzi, momentā aizmirstas jebkādas sajūtas (bailes, auksts ūdens utml), turklāt vienmēr ir klāt instruktori, kas sīki izskaidro tehniku. Var uzvilkt vesti- pat nav jāpeld pašam.
Nu jau arī nirstu- iesācēju līmenī, pagājušo gadu Turcijā, šogad Ēģitē. Sāku Turcijas pilsētā Kaś, pārliecināja augstais profesionalitātes un drošības līmenis.
Svarīgākais ir noskaņoties emocionāli, būt stabilam, iesākumā paļauties uz instruktoru, ar mazāko paniku nekas nesanāks.
Kāpēc nesaņēmos ātrāk nirt- bija ļoti bail no spiediena ausīs, bet īpaša tehnika palīdz to dabūt ārā.
Man vienkārši vienu reizi apnika baidīties. Un šis, salīdzinoši ar citiem ekstrēmiem pasākumiem, ko izmēģināt eksotiskos ceļojumos, likās jēgpilnāks. Jo tiešām IR ļoti skaisti un nokļūsti pavisam citā, nereālā pasaulē.
Daiveri vispār ir tāda chill publika, tajos speciālajos niršanas kuģīšos parasti ir mierīga un draudzīga atmosfēra, es pat teiktu - dzīvesveids, tā, ka tiešām - cilvēks un jūra, bez mūzikas, alkohola - salīdzinoši kā tradicionālajos tūristu izbraukumos.
02.04.2018 03:13 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man patiik snorkelings dzilaakaa uudenii,kad apaksaa redzi tiesaam dzilumu-zivis varbuut nav tik daudz,bet tad ir taas lielaas.Loti patika delfiini .
Diving noteikti ir mazliet jaatreneejaas pie profesionaala,jo tas tomeer ir dzilos uudenos un ilgaaku laiku.Nevaru sevi pierunaat to dariit-mazliet nepatiikama sajuuta jau snorkelin ,ja ilgaak kaa pusstundu esmu uudenii.Zivis jau loti skaistas un arii brunurupuci,bet laikam iisti neesmu tas zemuudens cilveeks.
Mana pieredze no Tahiti un Hawaii.
02.04.2018 03:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits